Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle yayınladığı kutlama mesajında dünyadaki yoksulluğa dikkat çekerek ‘’ Şunu da üzülerek belirtmek isterim ki İslam coğrafyasında savaş ve yoksulluk nedeniyle bayram yapamayan birçok kardeşimiz bulunmaktadır.’’ dedi.

Vali Yıldırım, içinde bulunduğumuz Ramazan ayının son günlerinde bir kutlama mesajı yayınlayarak Tekirdağlıların yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı. Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi; 

‘’Elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi paylaştığımız ve oruç ibadetimizi eda ettiğimiz 11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerifi uğurlarken bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın sevincini ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi, saygı, paylaşma, hoşgörü, ikliminin güçlendiği; dargınlık ve kırgınlıkların sona erdiği, insanların kaynaşmasına ve barışın tesisine aracılık eden müstesna günlerdir.

‘’RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM’’

Şunu da üzülerek belirtmek isterim ki İslam coğrafyasında savaş ve yoksulluk nedeniyle bayram yapamayan birçok kardeşimiz bulunmaktadır. Kardeşlerimizin acı ve sıkıntılarını paylaşıyor ve bu sıkıntıların biran önce bitmesi için de dua ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin, aziz milletimizin ve tüm Tekirdağlı hemşehrilerimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

‘’TRAFİKTE DİKKATLİ OLUN’’

Değerli Tekirdağlı Hemşehrilerim; Ramazan Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmeniz için ilimiz genelinde ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından gerekli tüm önlemler alınmıştır. Ayrıca bayram tatili süresince ilimiz genelinde trafik kontrolleri hassasiyetle yürütülecektir. Büyük acılar yaşanmaması adına sizlerin de trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ederim. ‘’