Kapaklı Gazetesi - Pandemi döneminde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmayan Saadet Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları yönetimi, başlattığı mama kapları projesi ile takdir topladı.

Proje kapsamında ilçenin çeşitli noktalarına hayvanlar için mama kapları koyan Saadet Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları üyeleri, duyarlı vatandaşlara koyulan kaplara mama ve su koymaları konusunda çağrıda bulundu. En iyi sitelerinden biri olan giriş adresine sitemiz üzeirndne ulaşabilirsiniz.

‘’ONLARIN BİZE, BİZİM DE ONLARIN SICAKLIĞINA İHTİYACIMIZ VAR”

Projeyle ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Kapaklı ilçe Gençlik Kolları Başkanı Abdultalip Şengül, "Kediler, köpekler ve hatta kuşlar sokağımızın, mahallemizin sıcaklığı, çocuklarımızın en candan arkadaşlarıdır. Bu dostlarımızı gözlerimiz arar, göremeyince merak ederiz. Onlara kötü davranılmasına asla dayanamayız. Onların bize, bizim de onların sıcaklığına ihtiyacımız var. Havaların soğuduğu, şartların zorlaştığı bu mevsimde dostlarımızı unutamazdık. Sokak hayvanlarına Kapalı halkı olarak hep birlikte sahip çıkalım. Yunus Emre’nin dediği gibi bizim kültürümüzde, ‘Yaratılanı severiz, Yaradan’dan ötürü’ anlayışı vardır.’’ dedi.