Etkinliğe, Çerkezköy Kaymakamı Selami Abban, Çerkezköy İlçe Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin Akgün, tüm ilçe ilkokul kurum müdürleri, öğretmenleri katıldı.

KUTLAMALARLA KARŞILANDILAR

Resim yarışmasında, çocukların özgüvenlerine katkıda bulunmak ve kendilerini ifade etmeleri için fırsat yaratıldı. Katılım yapan öğrencilerin resimleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Jüri Üyeleri tarafından derecelendirildi. Katılım yapan 21 öğrenci ve ailesi 19 Nisan Cuma günü Özel Optimed Hastanesi’nde kutlama eşliğinde ağırlandılar. Katılan protokolü ve aileleri hastane başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, hastane yönetimi ve kurumsal iletişim ekibi bizzat karşıladılar. İlk hoş geldin konuşmasını hastane başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan gerçekleştirdi, ardından çocuklarla eğlenceli etkinlikler yapıldı.

TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere Optimed Teşekkür Belgesi ve Tema Vakfı Fidan Bağış Sertifikası verildi. Teşekkür Belgeleri ve Tema Sertifikalarının bir kısmı Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve Çerkezköy İlçe Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Çerkezköy Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin Akgün, tüm ilçe ilkokul kurum müdürleri, hastane doktorları Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Hakan Görmüş, Uz. Dr. Metin Sezen, Dermatoloji Uzmanı Uz. Dr. Burcu Minareci, diğer bir kısmı İşletme Direktör Yardımcısı Elçin Süleymanoğlu, Hasta Hizmetleri Müdürü Ezgi Gönül eşliğinde verildi.

PROJEYE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca 1. 2. Ve 3. olan öğrencilere de altın hediye edildi. Hediyeler Çerkezköy Kaymakamı Selami Abban ve hastane başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından takdim edildi. Yarışmada Tepe İlkokulu 4/C sınıfı öğrencisi Elmira Sivri birinci, Fevzi Paşa İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi Elanur Akgör ikinci ve yine Fevzi Paşa İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi Elif Çakır üçüncü oldu. Çerkezköy Kaymakamı Selami Abban, hem bu yarışmaya katılım sağlayan ailelere hem de projeye her türlü desteği veren Optimed Hastanesinin duyarlılığına çok teşekkür ettiğini dile getirdi, çocukları tek tek kutladı ve ailelere de böyle güzel evlatlar yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür etti.