Kapaklı Gazetesi -  Hidrolik kırıcı imalatında dünyanın önemli markalarından biri olan İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikasının bahçesinde bahar şenliği düzenledi.

Fabrikada çalışan personel ve ailelerine yönelik düzenlenen bahar şenliğine, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş Kurucusu Mehmet Tusçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Tijen Alkan katıldı.

ÇOCUKLARA YÖNELİK ETKİNLİKLER YAPILDI

Çocuklara yönelik eğlencelerin ön planda tutulduğu şenlikte, sabah kahvaltısı ve öğle yemeğinin yanı sıra yüz boyama, animasyon gösterileri, çocuklar arasında oynanan oyunlar, sihirbazlık gösterisi, el baskısı gibi birçok etkinlik yapıldı.

"İŞİMİZ BİZİM YUVAMIZDIR"

Şenlikte konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Öncelikle bu güzel ve anlamlı etkinlikte emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve kıymetli ailelerimizle bu güzel bahar şenliğinde birlikte olmaktan ayrı bir mutluluk duyuyor bu güzel etkinliğe davetleri için işletme sahiplerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.  Görüyorum ki  burada çok güzel bir aile ortamı, dayanışma ve bir birliktelik var. Rabbim bu birlikteliğinizi daim eylesin. İşimiz bizim evimiz, yuvamızdır. Herkes kendi iş yerine sahip çıkıp burayı kendi evi ve yuvası görürse hem başarı hem de huzur her zaman devam edecektir" dedi.