Çerkezköy TSO 6. Meslek Komitesi Üyeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yaşlılara Saygı Haftası’nda Özel Trakya Bakım Merkezi'ni ziyaret ederek “fidanlarla çınarları” buluşturdu. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan ve Rasim Bilgen, 6. Meslek Komitesi Başkanı Ayhan Duran, Başkan Yardımcısı Nazan Çoban ve Komite Üyeleri Ali Dönmez, Sercan Erbey ile Ramazan Tahir Eke’nin katıldığı ziyaret programında Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji 9-A sınıfı öğrencileri de Oda heyetine eşlik etti.

''SİZLERE DEĞER VERİYORUZ''

Gerçekleştirilen ziyaret programında bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Arslan ''18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası, ancak biz birbirimizden farkımız olduğunu düşünmüyoruz. Bu sebeple bugünü yaşlılar haftası değil, kıdemliler haftası olarak görüyoruz. Bugün gençlerimizi sizlerle bir araya getirerek, sizleri biraz olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Sizler bizim geçmişimiz ve sizlerden aldığımız derslerle geleceğimizi şekillendireceğimiz öğretmenlerimizsiniz. Sizlere değer veriyoruz, sizleri seviyoruz. Kıdemliler haftanız kutlu olsun.'' sözlerini kaydetti. 

Gerçekleşen ziyarette öğrenciler ve Oda heyeti yaşlıların ellerini öperek, onlara çiçek takdim etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.