BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, 9 Ocak Çarşamba günü basın mensupları için kahvaltı programı düzenledi. İlçede görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Diler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

‘’EMEK VE GAYRETİNİZE ŞAHİDİZ’’

Gazeteciliğin önemine değinerek konuşmasına başlayan Başkan Diler, “Dünden bugüne basının, demokratik toplumların olmazsa olmazı olduğunu ifade eden basın hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir mihenk taşıdır. Yaşamakta olduğumuz bilgi ve bilişim çağı, yaşanan bilgi kirliliği, kamuoyunun doğru, eşit, adaletli bilgilendirilmesi hususu, bu önemi daha da arttırmaktadır. Şüphesiz ki, basın mensupları, halkımızın kanaat ve beklentilerinin tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak çok önemli, hatta hayati bir görevi yerine getirmektedir. Her an, her yerde büyük bir özveri ile görevinin başında olan basın çalışanları bu görevi ifa edebilmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. Yaptığımız her işte, attığımız her adımda, basın çalışanlarının ortaya koydukları emek ve gayrete şahidiz.’’ Diye konuştu.

“ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜZÜ KUTLUYORUM”

Tüm basın mensuplarının özel gününü kutlayan Diler, ‘’Yerelden ulusala, uluslararasına, çok sayıda önemli organizasyona, güven içerisinde başarılı tüm sektörlerin başarıya ulaşmasında ve bu başarının da ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasında, basın çalışanlarının çok önemli rolü ve katkıları bulunmaktadır. Basın çalışanlarımıza katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum. Kapaklı ilçemize Tekirdağ’ımıza ülkemize ve milletimize katkılarının aynı duyarlılıkla devam etmesini temenni ediyorum. Basın çalışanlarımızın zorlu yolları, fikirleriyle, kalemleriyle aydınlatmaya devam edeceklerine canı gönülden inanıyorum. Bu inanç ve düşüncelerle daha iyi çalışma imkan ve koşullarına kavuşmaları temennilerimle, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum ve sağlık, başarı, esenlikler diliyorum.” İfadelerini kullanarak konuşmasını noktaladı.

Konuşmasının arından da Fatih Diler tarafından gazetecilere karanfil hediye edildi. Diler’in nazik daveti için teşekkür eden basın mensupları, yerel seçimlerde kendisine ve partisine başarılar dileyerek programı noktaladı.