Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl ikinci kez düzenlediği ‘’Ay Işığında Sinema Geceleri’’ programı kapsamında film gösterimlerine devam ediyor.

16 Temmuz Salı günü Süleymanpaşa ilçesinde efsane yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş’ın hayatını konu alan “Şampiyon” isimli film ile başlayan Ay Işığında Sinema Geceleri programı, 17 Temmuz Çarşamba günü Çerkezköy ilçesindeki Kent Park’ta Şampiyon filmiyle, 18 Temmuz Perşembe günü Ergene ilçesindeki Zübeyde Hanım Parkı’nda komedi türünün başarılı örneklerinden olan “Yol Arkadaşım 2” filmiyle ve 19 Temmuz Cuma günü Saray ilçesinde Büyükyoncalı Mahallesi Tören Alanında yine Yol Arkadaşım 2 filmiyle devam etti.

11 İLÇEDE BEYAZ PERDE KURULACAK

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ve 21 Ağustos 2019 tarihine kadar devam edecek olan Ay Işığında Sinema Geceleri programı ile Tekirdağ’ın 11 ilçesindeki farklı mekânlarda Türk sinemasının son dönemde en fazla ilgi gören filmlerinden olan Şampiyon, Yol Arkadaşım 2 ve Hedefim Sensin filmleri, Tekirdağlı sinemaseverlerle buluşacak. Ay Işığında Sinema Geceleri programı kapsamında gösterimi yapılacak olan filmler tüm vatandaşlar için ücretsiz olacak.