Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı aynı zamanda Kapaklı Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Başkanı olan Kadir Arıcı, Ocak ayında hayatını kaybeden eşi Emekli Öğretmen Sabret Arıcı’yı mezarı başında dualarla andı.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Kapaklı’nın ilk kadın muhtarı ve ilk öğretmenlerinden Sabret Arıcı’yı, Anneler Günü’nde mezarı başında anarak mezarına çiçekler bırakan Kadir Arıcı, duydu dolu anlar yaşadı.

TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

57 yıllık hayat arkadaşını mezarı başında dualarla anan Kadir Arıcı, “Çocuklarımın annesinin aramızdan ayrılışının ilk Anneler Günü. Çocuklarımız malum hastalıktan dolayı İstanbul’dan gelemediği için onların adına merhum eşim Emekli Öğretmen Sabret Arıcı’nın Anneler Günü’nü kutlarken, kendi annemin ve hayatta olan ve olmayan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum “dedi.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Yaşlılara tanınan dışarı çıkma izniyle ilgili yetkililere teşekkürlerini ileten Arıcı, “Bu arada bize bugün kısa bir sürede olsa izin veren yetkililere devlet büyüklerimize, teşekkürler ediyorum. Bir teşekkürümde Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil beyefendiye, beni arabası ile mezarlık ziyaretine getirip tekrar evime götürdüğü için kendisine müteşekkirim” diye konuştu.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI DA UNUTMADI

Bir teşekkür de sağlık çalışanlarına eden Kadir Arıcı, “Sağlık çalışanlarına da üstün vazife anlayışları ve fedakar çalışmalarından dolayı tebrik ve takdirlerimi arz ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK boşuna dememiş, ‘Beni Türk hekimlerine teslim edin’ diye.” İfadelerini kullandı.