“İçimizde utanmasalar FETÖ’yü savunacak gafiller var.” Bu söz Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait.

Erdoğan, bu sözleri geçtiğimiz ay düzenlenen istişare toplantısında 50’ye yakın vekilin huzurunda söylemiş, FETÖ ile mücadeleye dikkat çekmişti.

Bugün Tekirdağ’da yaşananlara baktığımızda Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı haklı çıkaran birçok gelişme yaşandı.

Neler mi oldu?

Eski TASİAD üyesi Maklubeci İl Başkanı’nın FETÖ’cülerle birlikte Maklube sofrasında fotoğrafı ortaya çıktı. Yine aynı İl Başkanı’nın 2015 yılında açılan bir soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’den yargılandığı ortaya çıktı. İl Başkanı görevinden alınmadan görevi başındayken AKLANDI!

UTANMADILAR!

FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında kapatılan TASİAD ve DENGE Derneği kurucuları ve üyelerine teşkilatlarda görev verdiler, ilçe başkanı yaptılar…

UTANMADILAR!

FETÖ/PDY’den gözaltına alınan denetimli serbestlikle serbest kalan, yurtdışı yasağı konulan isimlerin KAMUDA görevlerine devam etmesine göz yumdular. Aynı sofralarda buluşmaya, ev toplantıları yapmaya devam ettiler.

UTANMADILAR!

İl Başkan Yardımcıları FETÖ’cüleri savunmak için sıraya girdi. Temsil etmiş oldukları davaya ihanet edercesine ‘Mesleğimizi yapıyoruz. CMK gönderdi. 1 değil birden fazla FETÖ’cüyü savundum’ dediler.

UTANMADILAR!

15 Temmuz Hain Darbe girişimine kadar çocukları FETÖ okullarında okuyan isimlerin görevine devam etmesine göz yumdular, belediye meclis üyesi yaptılar.

UTANMADILAR!

Tekirdağ’da FETÖ/PDY yapılanması ile mücadele eden vatan, millet sevdalısı isimleri işiyle, aşıyla, davalarla baskı altına almaya çalıştılar.

UTANMADILAR!

Son günlerde 'BIÇKIN' hocalarından aldıkları güçle kamuya yapılan atamalarda geçmişinde FETÖ bağlantısı bulunan isimler göreve getirildi.

UTANMADILAR!

15 Temmuz Hain Darbe Girişimi sonrası darbeye ‘tiyatro’ diyen ‘Türkiye İran’a dönecek’ diyen İl Yönetim Kurulu Üyesi ile yola devam ettiler.

UTANMADILAR!

FETÖ’nün derneklerini kuranlar, üyesi olanlar, gezilerine katılanlar; davaya, lidere laf söyleyenler baş tacı edildi, görevler verildi. Dava, REİS sevdalıları hain ilan edildi.

UTANMADILAR, UTANMIYORLAR, UTANMAYACAKLAR!