Kapaklı Gazetesi - Kurban Bayramına sayılı günler kala Tekirdağ'da kurbanlıklar kendini göstermeye başladı. Süleymanpaşa İlçesinde kurulan kurban satış pazarının gözdesi 1 buçuk tonluk boğa ilgi odağı oldu. "Süleymanpaşa" adlı kurbanlığın sahibi boğası için 30 bin TL istiyor.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlıklar pazarlardaki yerlerini almaya başladı. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesine bağlı Karadeniz Mahallesi'nde açılan Kurbanlık Hayvan Satış pazarında yoğunluk artmaya başladı. Pazar alanına getirilen kurbanlıklardan "Süleymanpaşa" adlı dev kurbanlık boğa, pazarın en gözdesi olma konusunda tüm ilgiyi üzerine çekmiş durumda. Görünümüyle dikkatleri üzerine çeken boğa için sahibi 30 bin TL istiyor.

"GÖZÜMÜZ GİBİ BAKTIK"

Boğanın sahibi Kasap Tamer Ülkü gazetecilere yaptığı açıklamada, "Boğamızı 2 buçuk senedir besliyoruz. Pazara getirdik hayırlı kısmetlerini arıyoruz. Canlı kilosu bir buçuk ton. En iyisi bu canlı ağırlık olarak en iyisi bu. Satışlarımız devam ediyor. Bunun adı Süleymanpaşa Yonca otuyla besledik. Gözümüz gibi baktık ona. Pazarın gözdesi bu Süleymanpaşa'mız" dedi.