Tekirdağ 1. Amatör B grubunda mücadele eden Kapaklı Spor sahasında Vakıflar Güvenspor ile karşılaştı. Maçtan Kapaklı Spor 3-2 galip ayrıldı.

Kapaklı Spor sahaya Uğur, Cihan, Mustafa, Berk, Fahrettin, Hüseyin, Kadir, Resul,Tanju, Ufuk, Mehmet onbiriyle çıkarken, Vakıflar Güvenspor Sertaç, Ayhan, Yakup, Gökhan, Melih, Onur, Cem, Özgür, Serkan, Turan, Mesut onbiriyle çıktı.

İLK YARIDA ETKİLİ OLAN VAKIFLAR GÜVENSPOR OLDU
Maçın ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü oyunu tercih ederken zaman zaman rakip kalede tehlikeli anlar yaşattılar. Dakikalar 30’u gösterirken ceza sahası çizgisi üzerinde yapılan bir harekete faul veren hakem penaltı noktasını gösterdi. Vakıflar Güven Spor Cem ile kullandığı penaltı atışını gole çevirip karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golden sonra golün verdiği moral ile Vakıflar Güvenspor Kapaklı Spor karşısında baskılı bir oyun sergilese de ilk yarıda başka gol bulamadı ve ilk yarı 0-1 Vakıflar Güvenspor lehine suçlandı.

İKİNCİ YARIDA FARKLI BİR KAPAKLI SPOR
İkinci yarıda Kapaklı Spor daha istekli ve atak oynayan taraf olurken 65. Dakikada Fahrettin’in ayağından bulduğu gol ile maçta eşitliği sağladı. Bu dakikalarda sahada kıran kırana bir mücadele olurken Kapaklı Spor Fahrettin ile 80. Dakikada bir gol daha bularak 2-1 öne geçti. Maçı bırakmayan Vakıflar Güvenspor Özgür’ün attığı gol ile tekrar beraberliği sağladı.
Maçın son dakikalarında her iki takımda galibiyet için bastırdılar. Dakikalar 90+2’yi gösterirken Kapaklı Spor’da maçın yıldızı Fahrettin tekrar sahneye çıktı kendisinin ve takımının 3. Golünü atarak takına galibiyeti getiren golü attı.

Kapaklı Spor bu galibiyetle 21 puana yükseldi ve Ligde 2. Sıradaki yerini korudu.