Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy’de sporseverler Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes arasında oynanan THY Euro League (Eurolig) Final-Four heyecanını, Kent Park’ta kurulan dev ekranda izleyerek yaşadı. Tarihi maçta kazanan Anadolu Efes oldu.

THY Euro League’de Final Four’a kalma başarısı gösteren iki Türk takımı Fenerbahçe ve Anadolu Efes arasındaki mücadele Kent Park’ta kurulan dev ekranda Çerkezköylülere izletildi. Final-Four'da ilk kez iki Türk takımının karşı karşıya geldiği maçta Fenerbahçe Beko'yu 92-73 yenen Anadolu Efes adını finale yazdırdı. Anadolu Efes'in finaldeki rakibi ise Real Madrid'i 95-90 yenen CSKA Moskova oldu.

VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İZLEDİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin de karşılaşmayı Çerkezköylü sporseverler ile birlikte Kent Park’ta izledi. Gösterdikleri başarılardan dolayı iki takımı da tebrik eden Başkan Vahap Akay, 19 Mayıs Pazar günü oynanacak final maçında Anadolu Efes’e başarılar diledi.

THY Euro League’de final müsabakası ise 19 Mayıs Pazar günü 21.30’da oynanacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko ise 19 Mayıs Pazar günü saat 18.30’da üçüncülük için Real Madrid ile karşılaşacak.