Tekirdağ 2.Amatör Ligi D Grubu’nda şampiyonluk yolunda namağlup bir şekilde yolunda devam eden Başakşehir Koleji Spor Kulübü oyuncuları, maç öncesi moral kahvaltısında bir araya geldi.

Ligde oynadığı 4 maçın 4’ünden de galibiyetle ayrılan Başakşehir Koleji Spor Kulübü, 11 Mart 2018 Pazar günü saat 11:30’da Kızılpınar Uzayspor ile oynayacağı maç öncesi oyuncularıyla moral kahvaltısında bir araya geldi. Yahşioğulları İnşaat'ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programıba programına Başakşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Başakşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı Mustafa Dursun, Yahşioğulları İnşaat Sahibi Mehmet Ali Yahşi, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

‘’KAZANACAĞIZ’’

Zorlu maç öncesi düzenlenen kahvaltı programında konuşan Başakşehir Koleji Spor Kulübü Teknik Direktörü Furkan Aşık, ‘’Bugün bu organizasyonu düzenleyen Yahşioğulları İnşaat Sahibi Mehmet Ali Yahşi’ye teşekkür ediyoruz. Bugün ligdeki en zorlu maçımıza çıkıyoruz. Kızılpınar Uzayspor en dişli rakibimiz. Hiçbir rakibimizi hafife almadık, Kızılpınar’ı hiç hafife almıyoruz. İnşallah futbolcularımız sahada elinden geleni yapacaklar. Kendi oyunumuzu oynadığımız sürece de kolay kolay mağlubiyet alacağımızı düşünmüyoruz. Yeter ki futbol futbolun dışına çıkmasın, her şey sahada kalsın. Her zaman olduğu gibi kazanmak istiyoruz, kazanacağız da.’’ Dedi.

Her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını belirten Yahşioğulları İnşaat firmasının sahibi Mehmet Ali Yahşi ise "Spor ve sporcuya olan desteğimiz sürecek. Zorlu maç öncesi Başakşehir Koleji Futbol Kulübü teknik heyet ve futbolcuları ile kahvaltıda bir araya geldik. Oynayacakları zorlu maçta başarılar diliyorum." dedi.