Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Kapaklıspor, 2019 – 2020 sezonu için açılış töreni düzenledi. Mehteran ve Halkoyunları gösterilerin sergilendiği törende, Veteranlar arasında maç oynandı. Kırmızı ve Sarı takımlarının mücadelesinde 2-2'lik skorla kazanan dostluk oldu.

Sezon açılış töreni, 29 Eylül Pazar günü Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşti. Açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Spor Kulübü Yönetimi ve çok sayıda futbolsever katıldı.

VETERANLAR KARŞILAŞTI

Saat 11.30’da Veteranlar Maçı ile başlayan açılış töreninde, Kırmızı Takım ve Sarı Takım bir dostluk müsabakası gerçekleştirdi. Sarı Takım maça Yetkin Ergün, Akın Yılmaz, Akif Pilaslı, İlker Ortayakalı, Hasan Güler, İlhami Selvili, Güray Danacı, Halit Hacet, Aykan Can, Şeref Biliş ve Recep Topçu ilk onbiri ile çıktı. Kırmızı Takımın ilk onbiri ise şu isimlerden oluştu; Özgür Barten, Mehmet Çetin, Adem Çil, Koray Olzinga, Volkan Coşkun, İbrahim Aktürk, Fahri Vatansever, Rüştü Büyük, Özgür Cengiz, Soner Çelik ve Halis Kök’ten oluştu.

BERABERE TAMAMLANDI

Dostluk maçında Kırmızı takım maça hızlı başladı. Adem Çil'in golleriyle maçta 2-0 öne geçen Kırmızı takıma cevap Akın Yılmaz'dan geldi. İlk yarının son bölümlerinde penaltı kazanan Sarı takım, Akın Yılmaz’ın ayağından bulduğu golle skoru 2-1 yaptı. Maçın ikinci yarısında Halit Hacet ile bir gol daha bulan Sarı takım, skoru eşitledi. Maçın son dakikalarında ise Mehmet Çetin’in golü ofsayt nedeniyle iptal edildi. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve maç 2-2 berabere tamamlandı.

STAT ÖNÜNDE KURBAN KESİLDİ

Müsabakadan sonra Mehteran ve Halk Oyunları gösterileri sergilendi. İzleyenlerin büyük beğenisini toplayan gösterilerin devamında stat önünde kurban kesildi ve Mevlana Cami İmamı Uğur Rendeci tarafından dualar yapıldı. Ardından Kapaklıspor, yeni sezonda kendi evindeki ilk müsabakasında 1461 Karadenizspor ile karşılaştı. Üstün bir oyun sergileyen sarı lacivertli takım, karşılaşmayı 10 – 3 gibi ezici bir üstünlükle kazandı.