Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’ sona erdi. Düzenlenen turnuvada finale kalan takımlar, Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu olurken, finalde rakibini yenen Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.

Finalistler 2 Mayıs Cumartesi saat 20.00'da Kapaklı Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı coşkulu taraftar gruplarının yanı sıra Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz izledi.

5 SET OYNANDI

Gerçekleşen final maçında 5 set oynandı. İlk 2 setin kazananı Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, sonraki 2 sette kazanan Yıldızkent Ortaokulu, beraberliği yakaladı. İki takımın yakın skorlarla birbirini takip ettiği final maçında Kapaklı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son seti de kazanarak turnuvada şmapiyonluğu kazanan taraf oldu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Karşılaşma sonrası turnuvada yarışan ve dereceye giren diğer takımlara plaketleri takdim edilirken, turnuvada görev alan hakemlere de Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hüseyin Şahin tarafından teşekkür plaketi verildi. Turnuvada 3. olan Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü takımına İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, 2. olan Yıldızkent Ortaokulu’na Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz takdim ederken, şampiyon olan Kapaklı MTAL’ye ise Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından ödülleri takdim edildi.

‘’DOSTLUK İÇİNDE BİR TURNUVA OLDU''

Tüm katılımcılara teşekkür eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içinde bir turnuva oldu. Turnuvaya katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ödüllerini alan takımları kutluyorum" dedi.