EMF Open Cup Muay Thai Avrupa Açık Kupası, bu yıl Antalya’da gerçekleştirilen bir organizasyonla 1050 sporcuyu ağırladı. İlçemizi temsilen turnuvaya katılan Değirmenci Spor Kulübü’nden 6 sporcu, kendi kategorilerinde dereceye girerek Kapaklı’nın gururu oldu.

26 ülkeden 1050 sporcunun katılım gösterdiği turnuvada Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü, ilçemizi 10 başarılı sporcusu ile temsil etti. Heyecanın yüksek olduğu turnuvada Minikler kategorisinde Tuğra Şahin 1., Nur Sultan 3., Mert Ali Çalğın 3. olurken; Yıldızlar kategorisinde Resul Aras ve Emre Bayram 3.lüğe adını yazdırdı. Alt Genç kategorisinde ise Furkan Arda isimli sporcu 3. oldu.

‘’BAŞARILARIMIZIN DEVAMI GELECEK’’

Gerçekleşen turnuvanın ardından sporcuları ile gurur duyduğunu dile getiren Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, ‘’ Sporcularımı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Bizleri her zaman maddi ve manevi olarak destekleyen Kapaklı belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ederim. Başarılarımızın devamı gelecek.’’ Şeklinde konuştu.