Kapaklı Gazetesi - Erzurum’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde ilçemizi temsil eden Kapaklı Değirmenci Spor Kulubü, 4 altın 2 gümüş 2 bronz madalya kazanarak bir büyük başarı elde etti. 

Türkiye Kick Boks Şampiyonası bu yıl 1-7 Temmuz tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleşti. Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen turnuvada, Kapaklı’yı Değirmenci Spor Kulübü’nün sporcuları temsil etti. Turnuvada üstün başarı sergileyen sporcular 4 altın, 2 gümüş ve 2 de bronz madalya ile ilçeye döndü.

ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Turnuvada 69 kg’da mücadele veren Ömer Değirmenci hem Kick Light hem de Light Contact branşlarında şampiyon oldu. 86 kg’da mücadele eden Serhat Değirmenci ise Full Contact branşında altın madalya elde etti. İki sporcu da elde ettiği başarılar ile Antalya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme şansı kazandı. Ayrıca Ömer Değirmenci Bosna Hersek’te yapılacak olan dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

DERECEYE GİRDİLER

Başarılara doymadan Değirmenci Spor Kulübü, Yıldızlar 63 kg’da ise Beytullah Güllü’nün şampiyonluğu ile dördüncü altın madalyayı ilçeye getirdi. Şampiyonada 37 kg’da Resul Aras ikinci olurken, Hamide Maria Soğuksu üçüncülük elde etti. 94 kg’da yarışan Burak Bikeç’in gümüş madalya aldığı şampiyonada Esin Akgündüz ise üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dereceye girmeyi başaran sporcularını kutlayan Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, ‘’Ülkemizi ve ilçemizi dünya şampiyonasında temsil edecek sporcularıma başarılar diliyorum. Dereceye girmeyi başaran diğer sporcularımı da kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Bize maddi ve manevi destek veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e şahsım ve sporcularım adına teşekkür ederim.’’ dedi.