Kapaklı Gazetesi - 2018- 2019 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 68 ilden 118 takımın katılımı ile başlıyor. 12 – 15 Haziran tarihleri arasında Kapaklı’da İlçe stadyumunda düzenlenecek olan karşılaşmalarda 2 grupta toplamda 6 takım mücadele edecek.

Kapaklı, tarihinde bir ilki gerçekleştirerek bu yıl gerçekleştirilecek olan U16 Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. 12 – 15 Haziran tarihleri arasında Kapaklı İlçe Stadyumu’nda oynanacak müsabakalar için Salı günü saat 17.00’da Kapaklı Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda kura çekimi gerçekleştirildi. 

KURALAR ÇEKİLDİ

Kuralar sonucu; A Grubu’nda İstanbul Selimiye, Edirne Fatih ve Hereket Yıldızspor takımları yer alacak. Grubun ilk maçı ise 12 Haziran Çarşamba günü gerçekleşecek ve İstanbul Selimiyespor ile Edirne Fatihspor takımları karşı karşıya gelecek . Mücadele saat 16.00 'da Kapaklı İlçe Stadyumu’nda oynanacak. B grubunda ise Lüleburgaz , Zara Ekinci ve Körfez GençlerBirliği Spor takımları yer alacak ve bu grubun da ilk karşılaşması yine 12 Haziran Çarşamba günü saat 18.00 'da Lüleburgaz Spor ile Zara Ekinci Spor arasında oynanacak. Karşılaşmalar Kapaklı İlçe Stadyumu'nda oynanacak

KAPAKLI SİTESPOR DÜZCE’YE GİDECEK

Ersan Yalçın Karamehmetoğlu’nun başkanlığını yaptığı Kapaklı Sitespor da turnuvada yerini alacak. Altyapıda gösterdiği başarıyla ilçemizi gururlandıran Kapaklı Sitespor, 11 Haziran Salı günü saat 09.00 'da Atatürk anıtı önünden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin tarafından Düzce'ye uğurlandı. Temsilcimiz burada 2 İstanbul, 2 Bursa ve 1 Kocaeli takımı ile karşı karşıya gelecek. 2. kademe müsabakaları sonunda gruplarında birinci olan 4 takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

BAŞKAN ÇETİN BAŞARILAR DİLEDİ

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Kapaklı Sitespor başta olmak üzere turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerken şu ifadeleri kullandı; "Bu şampiyonada olmaktan ve  ev sahipliği yapmaktan dolayı  mutluyuz. U-16 Türkiye Şampiyonası Kapaklı'mızda ilk defa düzenleniyor. Bu önemli ve büyük turnuvaların ilçemizde daha fazla yapılmasına önem göstereceğiz. Gerek bu turnuvalara ev sahipliği yaparak gerekse de Kapaklı'mızın spor kulüplerinin böyle önemli turnuvalarda yer almasına destek vererek İlçemizin adının tüm Türkiye'de duyulmasını sağlayacağız. Sporun ve Sporcularımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Bu önemli turnuvanın ilçemizde düzenlemesinde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'mizin önde gelen  spor kulüplerimizi ilçemizde ağırlayacağız. Kulüplerimiz Kapaklı şehir stadyumumuzda U-16 Türkiye şampiyonu finaline katılmak için mücadele edecekler. Şimdiden tüm kulüp yöneticilerimize ve sporcularımıza başarılar diliyor dostça ve kardeşçe bir turnuva olmasını temenni ediyorum. " dedi.

‘’GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ’’

Sitespor’dan umutlu olduğunu kaydeden Çetin, “Kapaklı Sitespor Kulübü U-16  takımımız bu sezon çok güzel işler yaptı. İnşallah güzel başarılar elde etmeye devam edecektir. Düzce’den de takımımızdan güzel haberler bekliyoruz. İlçemiz spor kulüplerinin gösterdikleri başarılar bizim gururumuz olmaya devam ediyor. Umarım bu turnuvada yapılacak karşılaşmalar sonrası yine güzel bir skorla yüzümüzü güldürecekler. Gençlerimize güveniyor ve başarılar diliyorum.” dedi.