Tekirdağ Tenis Kulübünün her yıl geleneksel olarak düzenlediği “sezon sonu ve yaza merhaba” yemeği Tekirdağlı Tenis severleri buluşturdu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Münür KARAEVLİ ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sayın Ekrem EŞKİNAT’ında katıldığı yemekte 2013-2014 sezonunda 4 kategoride oynanan maçlar sonunda dereceye giren 18 sporcuya kupaları, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Münür KARAEVLİ , Süleymanpaşa Belediye Başkanı Sayın Ekrem EŞKİNAT ve Tekirdağ Tenis Kulübü Başkanı Sayın Mehmet BOSTANCI tarafından verildi.

Tenis camiasının geniş katılımlı yemeğine Çorlu ve Lüleburgazlı tenis severlerde katıldı. Yemekte Tekirdağ’ımızın büyük seslerinden Özgür KANAT müziğiyle konuklara uzun süre unutulamayacak müzik şöleni sundu.

“HEDEFE YAKLAŞTIĞIMIZI GÖRMEK MUTLULUK VERİCİ”
Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Münür KARAEVLİ; 2008 yılında Tekirdağ Tenis Kulübümüzü kurarken önümüze önemli ve büyük hedefler koyduk. Ben ve benden sonra ki arkadaşlarımın kulübümüzü bu hedeflere adım adım yaklaştırmalarını görmek mutluluk verici. Umuyorum ki şehrimize marka değer katan bir kulübümüz daha olacak. Bizler Belediye olarak sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Tenis camiasının böylesine büyümesi ve dostlukların gelişmesi özlenen ve hedeflenen ilkelerdendi. Kupa kazanan arkadaşlarımı tekrar kutluyor, sağlıklı ve spor dolu bir yaşam diliyorum, diyerek konuşmasını bitirdi.