Geçtiğimiz sezon Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü'nü şampiyonluğa götüren isimlerden olan tecrübeli eldiven Uğur Akyıldız, gelecek sezon Kapaklıspor’un filelerini koruyacak.

Kapaklıspor, transferlere hız kesmeden devam ediyor. Kısa süre önce Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü'yle yollarını ayırdığını duyuran Uğur Akyıldız ile anlaşan Kapaklıspor, bu sezon da hedefe ulaşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Yaptığı açıklamayla transferi duyuran Kapaklıspor Yönetimi şu ifadelere yer verdi, ''Futbola altyapımızda başlayan ve 13 sezon formamızı giyen taraftarların sevgilisi Uğur Akyıldız ile 2018 - 2019 sezonu için anlaşmaya varıldı. İki tarafa da hayırlı olmasını dileriz.'' 

UĞUR AKYILDIZ KİMDİR?

Kapaklıspor’un altyapısında yetişen Uğur Akyıldız, tam 13 sezon boyunca Kapaklıspor forması giydi. Daha sonra Büyükyoncalıspor’a transfer olan Akyıldız, geçtiğimiz sezon da başarılı bir çıkış yakalayan Başakşehir Koleji Gençlik ve Spor Kulübü’nün kalesini korudu. Kısa süre önce Başakşehir Koleji ile olan anlaşmasını fesheden Akyıldız, Kapaklıspor ile anlaşarak yuvaya geri döndü.