27 Ocak Pazar günü saat 13:00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen müsabakada, ligde ilçemizi temsil eden Kapaklı Sitespor, ligin iddialı takımlarından Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarının 1-1 beraberlikle sonuçlandığı maçta, 3 puan için mücadele eden Kapaklı Sitespor aradığı golü bulamayınca 1 puanla yetindi.

MAÇA TALİHSİZ BAŞLADILAR

Kapaklı Sitespor karşılaşmaya Cem, Muhammed, Emre, Kaan, Uğur Hasko, Gençağa, Serdar, Mert, Numan, Serkan AKyüz ve Anılcan ilk onbiri ile başladı. Konuk takım Saray Belediyespor ise Muhammed, Amed, Ziya, Aygün, Farid, Fatih, Fevzi, Habib, Burak, Onur ve Feyyaz onbiri ile sahaya çıktı.

Kıran kırana mücadelenin yaşandığı Kapaklı Şehir Stadı’nda, maçın 3. Dakikasında Saray Belediyespor Farid’in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. 13. dakikada beraberliği yakalamak isteyen Sitespor’un atağında Kaptan Serkan Akyüz, Saray Belediyesporlu oyuncu Feyyaz’ın sert müdahalesi ile yere düştü. Hakem topa kontrolsüz daldığından dolayı Feyyaz’a sarı kart gösterdi.

KAPTAN BERABERLİĞİ GETİRDİ

Maçın henüz başında geriye düşen Kapaklı Sitespor, 15. Dakikada  beraberliği sağladı. Serdar İşar'ın pasında kaptan Serkan Akyüz, meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı.  30. Dakika atak geliştiren Kapaklı Sitespor’da, orta sahadan pas alan Numan kaleci ile karşı karşıya kaldı. Numan, aşırtma  bir vuruşla topu ağlara yollasa da; yan hakemin kalkan bayrağı ile gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 4 dakika uzatmalara gidilen ilk devre, başka gol sesi çıkmayınca 1-1 berabere tamamlandı. 

PUANLAR BÖLÜŞÜLDÜ

İkinci yarıda 3 puan için gol arayışını sürdüren Kapaklı Sitespor, rakip kaleyi ablukaya aldı. 58. Dakikada ceza sahasının dışından sert vuran Kaptan Serkan Akyüz’ün şutu, kalecide kaldı. Maçın 75. Dakikasında ise Kapaklı Sitespor frikik şansı elde ederken, ceza sahasından hemen dışında gerçekleşen pozisyonda topun başına Serkan Akyüz geçti. Kaptan Serkan Akyüz’ün şutu, üst direkten auta gitti. 85. dakikada oyuncu değişikliğine giden Sitespor’da, Mert Torun’un yerine Cengizhan Güner oyuna dahil edildi. 4 dakika uzatmalara gidilen maçta, iki takım da beraberliği bozamadı ve maç 1-1 sona erdi.