Son Yıllarda Altyapıda Kazandığı Başarılarla Adından Söz Ettiren Kapaklı Sitespor, U13 Takımı Oyuncusu Ersin Yılmaz’ı Galatasaray Alt Yapısına Yolladı.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

sitespor-ersin-yilmaz-galatasaray-transfer3Kapaklı Site Spor Altyapısında yetişen Ersin Yılmaz, Cumartesi günü saat 15:00’de düzenlenen törenle kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladı.

Kapaklı Şehir Stadında düzenlenen imza törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Galatasaray Spor Kulübü Altyapı Koordinatörü Savaş Çam, Sitespor Teknik Direktörü Soner Çelik, Sitespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda altyapı oyuncusu ve aileleri katıldı.

“HER İKİ TARAF İÇİN HAYIRLI OLSUN”

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Altyapı Koordinatörü Savaş Çam, Ersin Yılmaz’ı çok beğendiklerini ifade ederken, Ersin Yılmaz transferinin Kapaklı’ya ve Galatasaray’a hayırlı olmasını diledi.

Ersin Yılmaz’ı izlediklerini ve çok beğendiklerini söyleyen Savaş Çam, “Site Spor Kulüp Başkanımız Ersan Karamehmetoğlu ile irtibata geçtik. Kendilerine Ersin’i transfer etmek istediğimizi ilettik ve bugünde transferi gerçekleştirdik. Bu transfer Site Spor’dan yaptığımız ilk transferimiz olmayacak ve devamı gelecektir. Bu bölgeye ilk kez geldik, bundan sonra da bu bölgedeki transfer çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Transferimiz her iki tarafa da hayırlı olsun.” dedi.

“BU İLK TRANSFER OLMAYACAK”

Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ise Ercan Yılmaz’ı birçok süper Lig ekibinin istediğini söylerken, “Oyuncumuzun oynayacağı takımın yanı sıra geleceği de önemli. Okul ve temel ihtiyaçlarını daha iyi karşılayacağı için Galatasaray’ı tercih ettik. Mutluyuz, hayırlısı olsun. Bu Galatasaray’a vereceğimiz ilk oyuncu değil. Devamı gelecek diye düşünüyorum. Savaş bey çok samimi yaklaştı bizlere, bugünde bizleri ziyaret etti. Yönetim kurulum adına kendisine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ersin Yılmaz’ın dışında altyapıdan 3-4 futbolcu için önemli kulüplerle temas halinde olduklarını söyleyen Başkan Ersan Karamehmetoğlu, önümüzdeki günlerde bu transferleri de gerçekleştireceğiz dedi.

BAŞKAN MANDALI, “GURUR DUYDUM”

Kapaklı belediye başkanı İrfan Mandalı ise Site Spor’un altyapıda yaşadığı bu başarısının belediye başkanı olarak kendisini gururlandırdığını söylerken, “Sitespor camiasını altyapıdan çıkardığı futbolcuları ülke sporuna kazandırdığı için kutluyorum. Çocuklarımızın artık sokaklarda değil, sportif faaliyetler içerisinde olmasını istiyorum. Ersin Yılmaz’a başarılar diliyorum. Galatasaray küçük bir camia değil, orada kendisini büyük bir rekabet bekliyor. Genç futbolcumuzun yolu açık olsun. Her iki takım için hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

sitespor-ersin-yilmaz-galatasaray-transfersitespor-ersin-yilmaz-galatasaray-transfer4 sitespor-ersin-yilmaz-galatasaray-transfer2 sitespor-ersin-yilmaz-galatasaray-transfer1