Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kapaklı Sitespor, kendi evinde karşılaştığı 1461 Karadenizspor’u Kaptan Serkan Akyüz’ün ayağından bulduğu tek golle mağlup etti.

Kapaklı Sitespor, ligin 10. Haftasında 1461 Karadenizspor’u kendi evinde konuk etti. Namağlup bir şekilde ligde ilerleyen Sitespor, 1461 Karadenizspor’a karşı aldığı 1-0’lık galibiyet ile zirve takibini sürdürdü.

İLK ONBİRLER

Kapaklı Şehir Stadı’nda oynana karşılaşmaya temsilcimiz Kapaklı Sitespor Erdal, Doğukan, Muhammed, Uğur, Hakan, Gurur, Numan, Serdar, Mustafa, Serkan ve Doğancan ilk onbiri ile başladı. 1461 Karadenizspor ise Çağan, Ali Muammer, Nihat, Hasan, Adem, Yusuf, Mazlum, Burak, Oğuzhan, Cengiz ve Okan ilk onbiri ile sahaya çıktı.

ORGANİZE ATAK GOLÜ GETİRDİ

Maça galibiyet parolası ile çıkan kırmızı beyazlı ekip, ilk dakikada rakip kaleye atak geliştirdi. Sağ kanattan gelişen atakta Sitespor’lu Doğukan uzaklardan kaleye isabetli bir vuruş yaptı. Topu çelen Karadenizspor kalecisi Çağan, meşin yuvarlağı kornere gönderdi. Pozisyonun devamında ceza sahasına ortalanan topu Karadenizspor savunması topu uzaklaştırdı. Maçın 14. Dakikasında Numan, sol kanattan gelerek kaleyi denedi fakat top auta çıktı. Ardı ardına ataklarını sürdüren ev sahibi takım Sitespor, 25. dakikada aradığı golü buldu. Sitespor’un organize atağında Mustafa, topu Numan’a ortaladı. Kalecinin açılmasını fırsat bilen Numan, ceza sahasındaki Serkan’a pas yolladı. Pozisyonu iyi değerlendiren Kaptan Serkan ise meşin yuvarlağı ağlara göndererek maçın tek golünü kaydetti. İlk yarının devamında başka gol sesi çıkmadı. 

İkinci devrede ise 1461 Karadenizspor beraberlik için mücadele etse de Sitespor kalesinde bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve maç Kapaklı Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Kendi evinde tek golle yüzü gülen Kapaklı Sitespor, son haftalardaki galibiyet serisini sürdürürken ligdeki puanını 25’e çıkardı.