Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin ikinci devresinde yenilgi yüzü görmeyen Kapaklı Sitespor, 3 Şubat Pazar günü Muratlı Belediyespor ile deplasman mücadelesi verdi. Muratlı Şehir Stadı’nda gerçekleşen karşılaşma 2-2 biterken, iki takım da maçtan 1 puanla ayrıldı. 

İLK YARI BERABERE TAMAMLANDI

Kapaklı Sitespor’un etkili bir oyun sergilediği ilk devrede, iki takım da birbirlerinin kalelerinde gol arayışını sürdürdü. İlk öne geçen takım ise 35. Dakikada golü bulan Muratlı Belediyespor oldu. Geriye düşmesine rağmen rakip kaleye ataklarını sürdüren Sitespor ise, 45. Dakikada Numan’ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-1 berabere kapattı. 

ANIL SKORU EŞİTLEDİ

İkinci yarıda ise 50. Dakikada talihsiz bir gol yiyen Sitespor, 2-1 geriye düştü. Yine de mücadeleyi bırakmayan Kapaklı Sitespor, maçın 75. Dakikasında oyuna ikinci devrede oyuna dahil olan Anıl’ın golü ile skoru 2-2’ye eşitledi. Maçta başka gol sesi çıkmadı ve maç, 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

‘’LİGDEKİ ÇIKIŞIMIZ SÜRECEK’’

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’Bu yılki kadromuz neredeyse tamamen gençlerden oluşuyor. Sezon başında yaşadığımız sakatlıklarla biraz şanssız başlasak da, devre arasındaki transferlerimizle kadromuzu güçlendirdik. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz bomba transferlerle kadromuzu daha da etkili yapmayı amaçlıyoruz. Ligdeki çıkışımız sürecek.’’ dedi.