Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kapaklı Sitespor, ligin 9. Haftasında Büyükyoncalıspor ile karşılaştı. 17 yaşında genç stoperi Kaan Tuna’nın ayağından bulduğu golle 1-0 galip gelen Kapaklı Sitespor, deplasmandan 3 puanla döndü.

Karşılaşma 25 Kasım Pazar günü saat 13:00’da Saray İlçe Stadı’nda gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta Marmaraereğlisi Belediyespor ile berabere kalan Kapaklı Sitespor, bu hafta gerçekleştirdiği karşılaşmadan galibiyetle döndü. 57. Dakikada hakemin kırmızı kartıyla sahada 10 kişi kalan Kapaklı Sitespor, buna rağmen Büyükyoncalıspor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

KAAN TUNA ÖNE GEÇİRDİ

İlk yarı etkili bir oyun sergileyen Kapaklı Sitespor, rakip kaleyi ablukaya aldı. Takımın ve maçın tek golü ise 28. Dakikada geldi. Kapaklı ekibinin atağında kaleye şut deneyen Kaptan Serkan Akyüz’ün vuruşu, savunmadan döndü. Savunmadan seken topu ağlarla buluşturan isim ise Sitespor’un 17 yaşındaki genç stoperi Kaan Tuna oldu. Kaan’ın golü ile birlikte golsüz eşitlik bozulurken, temsilcimiz Sitespor 1-0 öne geçti. Başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Kapaklı ekibinin 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

10 KİŞİ KALDILAR

Kapaklı Sitespor, İkinci yarıda ise ataklarında hız kesmedi. 57. Dakikada gelişen atakta ise kırmızı beyazlı takımın genç oyuncusu Mustafa Yakdemir kırmızı kart gördü. Mustafa’nın oyun dışı kalması ile sahada 10 kişi kalan Kapaklı Sitespor, skoru korumaya çalıştı. Rakibin oyuncu eksikliğini fırsat bilen Büyükyoncalıspor ise baskıyı arttırdı. Beraberlik golünü arayan Büyükyoncalıspor’a karşı iyi savunma yapan Kapaklı Sitespor, karşılaşmayı 1-0 galip tamamlamayı başardı. 

''HEDEFİMİZ İLK 5''

Galibiyetle tamamlanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ''Maçı 1-0 kazandık fakat daha iyi bir sonuç alabilirdik. Üstün olan bizdik ve ikinci yarıda oyuncumuz Mustafa kırmızı kart görünce skoru korumaya çalıştık. Yine de bu galibiyet de iyi oldu. Önümüzdeki haftayı bay geçeceğiz ve şuan ligin orta sıralarında yer alıyoruz. Bu yüzden sevinçliyiz. Umuyoruz ki bundan sonraki haftalarda da bu çizgimizi bozmadan ilerleyebiliriz. Hedefimizin ligi ilk 5’in içerisinde tamamlamaktır. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen tüm seyircilerimize, oyuncularıma ve teknik ekibime teşekkür ediyorum.’’ dedi.