Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 8. Haftasında kendi evinde Saray Belediyespor’u konuk eden Kapaklı Sitespor, Serkan Akyüz’ün ayağından bulduğu tek golle mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.

Ligde namağlup ilerleyişini sürdüren Kapaklı Sitespor, 10 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Saray Belediyespor ile karşılaştı. Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen müsabakada yer yer gerginlikler yaşandı. Gergin geçen maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Kaptan Serkan Akyüz, 78. dakikada rakip kalede bulduğu golle takımına 3 puan kazandırdı.

İLK ONBİRLER

Ev sahibi Kapaklı Sitespor karşılaşmaya; Erdal, Doğukan, Muhammed, Uğur, Hakan, Abdülmelik, Numan, Serdar, Mustafa, Gurur ve Mert ilk onbiri ile çıktı. Saray Belediyespor ise Muhammed, Burak, Murat, Ziya, Bayram, Feyyaz, Egemen, Rıza, Mert, Fevzi ve Emre ilk onbiri ile maça başladı.

GOLSÜZ EŞİTLİKLE TAMAMLANDI

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takım taraftarları da ilgi gösterdi. Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken, ilerleyen bölümlere doğru Kapaklı Sitespor etkinliğini artırdı. Maçın 13. dakikasında Mustafa’nın pasında topla buluşan Numan, ceza sahası dışından topu kaleciye nişanladı. Maçın 26. Dakikasında gelişen Sitespor atağında topla buluşan Mert, kaleye isabetli bir şut gerçekleştirdi fakat Sarayspor kalecisi Muhammed topu kontrol etmeyi başardı. 29. Dakikada Sitespor, serbest vuruş şansı yakaladı ve top başına Gurur geçti. Değer'in ortasında Mustafa’nın kafa şutu, yine Saray kalecisi Muhammed tarafından kornere gönderildi. Pozisyonun devamında Mert tarafından kullanılan korner atışı, Saray savunmasınca uzaklaştırıldı. İlk yarıda rakip kalede gol arayışlarını sürdüren Sitespor, baskılarına rağmen sonuç alamadı ve ilk devre golsüz eşitlikle son buldu. (0-0)

GERGİN ANLAR YAŞANDI

Karşılaşmanın ikinci devresinde Kapaklı Sitespor, sağlı sollu ataklar geliştirerek gol pozisyonu aradı. Saray Belediyespor ise kontra ataklarla gol bulmaya çalıştı. Tansiyonun git gide arttığı karşılaşmada yer yer gergin anlar yaşandı. Maçın 61. Dakikasında ise Abdülmelik ve Mustafa’nın yerine Kaptan Serkan Akyüz ve Anıl oyuna dahil oldu. 

KAPTAN SAHNEYE ÇIKTI

Karşılaşmanın 64. dakikasında Saray ekibi önemli bir pozisyon yakaladı. Konuk takımın sol kanattan gelişen atağında Emre’nin vuruşunu kaleci Erdal çıkardı. 78. Dakikada sahneye çıkan Serkan Akyüz, ceza sahası dışından çektiği şutla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, konuk ekip Saray Belediyespor ise beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru bir pozisyonda saha içi karıştı. Karşılaşmanın hakemi Sitespor’dan Uğur’a, Saray Belediyespor’dan ise Mert ile Rıza’ya sarı kart gösterdi. Yaşanan olaylar ve oyuncu değişiklikleri nedeniyle 6 dakika uzatmalara gidilen maçta başka gol sesi çıkmayınca Kapaklı Sitespor müsabakada  tek golle gülen taraf oldu. 

Ligin 8. Haftasında zorlu rakibine karşı önemli bir galibiyet alan Kapaklı Sitespor, haftayı 3 puan ile kapattı. Tek golle 3 puanı elde eden kırmızı beyazlılar, 8. hafta sonunda 19 puanla ligde ikinci sıraya yerleşti.