Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Sitespor’un 2019-2020 sezonu öncesi sıkı bir hazırlık programı olduğunu belirten Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’ Hedefimiz ilk üç. Şampiyonluk da neden olmasın diyoruz.’’ Dedi.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ndeki temsilcimiz Kapaklı Sitespor, sezon öncesi antrenmanlarına devam ediyor. Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen antrenmanları yakından takip eden kulüp yönetimi, gelecek sezon için hedeflerini açıkladı. Sezonu ilk üçte bitirmek istediklerini dile getiren Kulüp Başkanı Karamehmetoğlu, şampiyonluk için de mücadele edeceklerini açıkladı.

 “HEDEFİMİZ LİGİ EN İYİ ŞEKİLDE TAMAMLAMAK’’

Altyapıdaki başarısıyla kadrosunu daima genç tutan Kapaklı Sitespor, sıkı antrenmanlarla gelecek sezona hazırlanıyor. Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından nezaretinde süren antrenmanlarda kırmızı beyazlı takım, 2019 – 2020 sezonunda iyi bir futbol sergilemek için ter akıtıyor. Antrenmanların seyri hakkında açıklama yapan Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından, “Geçen seneki kadroya birkaç takviye yaptık. Gençlerden kurulu bir ekibiz. Hedefimiz lige en iyi şekilde hazırlanmak ve ligi en iyi şekilde tamamlamak.” dedi.

“ŞAMPİYONLUK NEDEN OLMASIN”

Bu yıl diğer yıllara nazaran çıtayı yükselttiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu ise; “Sitespor’un özelliği olan gençlerden kurulu bir kadroyla yeni sezona başladık. Tecrübeli hocamızla, çekirdek kadromuzu koruyarak sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Gerekli yerlere transferler yaptık. İnşallah yeni sezon beklediğimiz gibi geçer. Hedefimiz ilk üç. Şampiyonluk da neden olmasın diyoruz. Takımımızı bu sene inşallah daha iyi şekilde daha iyi yerlerde göreceğiz. 2019-2020 sezonunda tüm takımlara başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.