Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 24. Haftasında temsilcimiz Kapaklı Sitespor, kendi evinde karşılaştığı Sağlamtaşspor karşısında rahat bir galibiyet aldı.

Geçtiğimiz hafta Saray deplasmanında Saray Belediyespor ile berabere kalan Kapaklı Sitespor, bu hafta müsabakaya kesin galibiyet parolası ile çıktı. Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maça Kapaklı Sitespor oyuncuları Türk Bayrağı ile çıktı ve asker selamı verdi. İdlib’de şehit düşen 34 askerimizin ve tüm şehitlerimizin anısına karşılaşma öncesi 1 dakikalık Saygı Duruşu’nda bulunuldu.

İLK ONBİRLER

Kapaklı Sitespor maça Erdal, Doğukan, Muhammed, Hakan, Gurur, Abdülmelik, Anılcan, Feyyaz, Doğancan, Mustafa ve Mert ilk onbiri ile çıktı. Konuk takım Sağlamtaşspor ise Ali, Olcay, Berkant, Erdem, Gökhan, Cesur, Mehmet, Serkan, Ümit, Umut ve Hasan ilk onbiri ile karşılaşmaya başladı. Maçı Mahmut Burak Saygılar yönetirken, Batuhan Berkan Paşa ve FİFA Yardımcı Hakemi Sedef Aktan yardımcı hakem olarak görev yaptı.

SİTESPOR NEFES ALDIRMADI

Karşılaşmaya etkili başlayan Kapaklı Sitespor, özellikle sağ kanattan geliştirdiği ataklarla Sağlamtaş kalesinde gol aradı. 20. dakikada kırmızı beyazlı takımın geliştirdiği organize atakta Doğancan meşin yuvarlağı ağlara göndererek Sitespor’u 1-0 öne geçirdi. 25. Dakikada Feyyaz’ın klas vuruşu direğin yanından auta çıktı. 30. Dakikada ise Mert’in harika pasında Mustafa kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndermeyi başardı.(2-0) 2 dakika uzatmalara gidilen ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı.

DOĞANCAN HAT-TRICK YAPTI

İkinci yarı da baskısını sürdüren ev sahibi takım, 51. dakikada farkı 3’e çıkardı. Organize gelişen atakta Mert Arslanalp’in vuruşu kaleciden sekti. Seken topu Doğancan ağlara göndererek kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti. 72. dakikada ise Anılcan’ın ceza sahası dışından çektiği şutu, Sağlamtaş kalecisi son anda kornere çeldi. Pozisyonun devamında kornerden gelen ortaya jeneriklik bir vole vuruşu gerçekleştiren Mert skoru 4-0 yaptı.  Maçın devamında Kapaklı Sitespor farka koştu. 84. Dakikada sol kanattan hızlı ilerleyen Numan ceza sahasındaki Doğancan’a pas çıkardı. Pası iyi değerlendiren Doğancan, topu ağlara göndererek hat-trick yaptı: 5-0