Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 16. Haftasında, Marmara Ereğlisi Belediyespor ile kendi evinde karşılaşan Kapaklı Sitespor 3-3 berabere kaldı.

HAFTAYI 1 PUANLA KAPATTI

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 16. Haftası çekişmeli bir maça tanık oldu. Ligdeki temsilcimiz Kapaklı Sitespor, 21 Ocak 2018 Pazar günü saat 13:00’da Marmara Ereğlisi Belediyespor ile kendi evinde karşılaştı. Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maçta Kapaklı Sitespor 3-3 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

Kapaklı Sitespor sahaya Emre, Doğukan, Yunus, Hakan, Uğur Hasko, Yusuf, Numan, Abdulmelik, Anıl, Gökhan ve Mert onbiri ile sahaya çıktı. Marmara Ereğlisi Belediyespor’un ilk onbiri ise şu isimlerden oluştu; Oktay, Mesut, Fatih, Batuhan, Doğukan Erdoğan Durmuş, Doğukan Akarsu, Serhat Özpehlivan, Mehdi, Cüneyt, Süleyman, Çağlar.

MAÇA GOLLE BAŞLADI

Maça hızlı başlayan Kapaklı Sitespor maçın henüz 4. Dakikasında Yusuf ile bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. 27. Dakikada Marmara Ereğlisi Belediyespor Serhat ile beraberliği yakaladı. Bu golden 2 dakika sonra Kapaklı Sitespor Hakan’ın kafa golü ile durumu 2-1 yaptı. İlk yarıyı Kapaklı Sitespor 2-1 önde tamamladı.

SON SÖZÜ HASKO SÖYLEDİ

İkinci yarıda da her iki takım atak bir oyun sergilerken, 55. Dakikada Fatih yeniden skoru eşitledi 2-2

Maçın 70. Dakikasında Batuhan ile bir gol daha bulan Marmara Ereğlisi Belediyespor, maçta ilk kez öne geçti. Maçta son sözü ise Kapaklı Sitespor’un Defans oyuncusu ve kaptanı Uğur Hasko söyledi. 83. Dakikada durumu 3-3 yapan Hasko, takımına 1 puanı kazandıran oyuncu oldu.

‘’TEMPOLU BİR MÜCADELE OLDU’’

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’Tempolu bir maç oldu. Zor hava koşullarına rağmen mücadele inancını kaybetmeyen her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum.’’ dedi.