Kapaklı Gazetesi -  Tekirdağ U15 ligi C grubunda mücadele veren Kapaklı Sitespor U15 takımı, kendi evinde ağırladığı Saray Belediyespor U15 takımını 7-0 mağlup etti.

Haftaya lider olarak giren Sitespor, ilk devreyi Demirkan ve Yakup’un ayağından bulduğu gollerle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarı da baskısını sürdüren kırmızı beyazlı takım Mehmet Torun (2), Batuhan, Taner ve Sadullah’ın golleri ile karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı. Kendi evinde farklı bir galibiyet alan Sitespor, 3 puanı hanesine ekleyerek toplam 18 puanla liderliğini korudu.

‘’ALTIN ÇAĞIMIZI YAŞIYORUZ’’

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, ‘’Altyapılarda ve A takımımızda altın çağımızı yaşıyoruz. Saray Belediyespor karşısında güzel bir sonuçla galibiyet aldık. U14’te ve U16’da Türkiye Şampiyonası’na gidiyoruz. U19 Ligi’nde ise inşallah haftaya oynayacağımız maçlar sonrası şampiyon olacağız ve Play-Off oynayacağız, hedefimiz Türkiye Şampiyonası’na gitmek. A takımda da şuan ligde lideriz, 12 maçımız var ve uzun bir maraton sonucu şampiyonluğu kovalamak istiyorum. Gayet güzel bir ekibimiz var, hocalarımız iyi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tüm takımlara başarılar dilerim.’’ dedi.