Tekirdağ 1.Amatör ligde mücadele eden Site Spor kendi sahasında Yıldız Gençlik Spor ile karşılaştı.

Geçtiğimiz hafta Ulaş Belediye Spor deplasmanında 2 puan bırakarak hayal kırıklığı yaşayan temsilcimiz ligin güçsüz takımı son sırada bulunan Yıldız Gençlik Spor’u 9-2 yenerek şampiyonluk şansını devam ettirdi.

Site Spor maça Onur – Kadir – Semih – Hilmican – Erkan- Ferhat – Fevzi – Mert – Ferdi – İbrahim – Samet ilk onbiri ile başladı.

SİTE SPOR MAÇA GOL İLE BAŞLADI
Maça hızlı bir başlangıç yapan temsilcimiz Site Spor henüz 2.dakikada Mert’in sağ taraftan gönderdiği ortaya Samet dokundu ve 1-0 öne geçti.

4.dakikada Mert Torun tekrar sahneye çıktı şık çalımlarla çizgiye indi. Mert’in güzel Ortasını Ferdi affetmedi. (2-0)

Karşılaşmanın 10. Dakikasında gelişen Yıldız Gençlik Spor atağında pozisyon gol ile sonuçlandı maçta durum 2-1 oldu.

Dakikalar 21’i gösterirken Samet bir kez daha topu filelerle buluşturdu ve skoru 3-1 yaptı.

Farkı tekrar ikiye çıkaran Site Spor sağlı sollu ataklarla rakibine baskı kurarken 35. Dakikada Mert Torun, rakiplerini şık çalımlarla geçti kaleciyi de geçip vuruşunu yaptı top direkten döndü.Pozisyonu iyi takip eden İbrahim’in vuruşunda fark 3’e çıktı. 4-1

42.dakikada topla buluşan Mert Torun sert ve düzgün vuruşla durumu 5-1 yaptı.

İlk yarının son bölümlerinde Ferhat’ın hatasını affetmeyen Yıldız Gençlik Spor bir gol daha buldu ve ilk yarı 5-2 Site Spor’un üstünlüğü ile bitti.

SİTE SPOR İKİNCİ YARIDA DA DURMADI
Site Spor ikinci yarıya da etkili başlayan taraf oldu. Maçın 52. Dakikasında Mert Torun ortaladı Samet sert vurdu. Skor (6-2) oldu.

55.dakikada İbrahim 74.dakikada Samet ile iki gol bulan Site Spor maçta (8-2) öne geçti.

15 YAŞINDAKİ FURKAN ŞANSINI İYİ KULLANDI
Karşılaşmanın 85. Dakikasında Site Spor’un genç yıldızı Mert Torun oyundan çıkarken, yerine Site Spor U 15 takımı oyuncusu 15 yaşındaki Furkan Şerifoğlu dahil oldu.Kısa sürede sahada kalmasına rağmen oynadığı futbol ile göz dolduran genç Furkan maçın 89. Dakikasında Fevzi’den gelen pası gole çevirdi ve maçta skoru belirledi 9-2

site-spor-yildiz-genclik site-spor-yildiz-genclik1