Tekirdağ Süper Amatör Liginde Mücadele Eden Temsilcimiz Site Spor Kendi Sahasında Oynadığı Malkara Belediye Spor Maçından 1-1 Berabere Ayrıldı.

Olumsuz hava koşullarına rağmen taraftar maça yoğun ilgi gösterirken, bu yıl süper amatör ligden Site Spor ve Kapaklı Spor’un rakipleri arasında yer alan Çerkezköy Spor’un başkanı Ahmet Korkmaz’da maçı izleyenler arasındaydı.

Site Spor sahaya Mert Yıldırım, Kadir Sağlam, Semih Çelik, Naim Pirinç, Fevzi Altan, Hicabi Mertcan Tural, Türker Elbeli, Fırat Aşık, Mustafa Dündar, Fahrettin Temur, Mert Arslanalp onbiri ile çıkarken, misafir takım Malkara Belediye Spor ise Ömer Faruk Çiçek, Semih Köksal, Hayrettin Aydın, Şahin Limon, Başar Pınar, Bilal Arıcan, Erhan Ak, Tarkan Hanci, Ömer Atışcı, Gökay Alpçoğay ve Burak Elagöz onbiri ile sahaya çıktı.

İLK YARIDA BİRER GOL VARDI
Site Spor ilk yarıda olumsuz hava koşulları ve rüzgara karşı oynamasına rağmen maçın 20. Dakikasında Mustafa Dündar’ın ayağından kazandığı gol ile 1-0 öne geçti. Arkasına rüzgarı alan Malkara Belediye Spor yediği golün ardından daha etkili ve organize ataklarla Site Spor kalesine yüklenirken, aradığı golü 35. Dakikada hızlı gelişen bir atak sonrası buldu ve maçta durumu 1-1 yaptı.

İlk yarıda her iki takımda karşılıklı ataklarla gol bulmaya çalışsa da başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-1 berabere attı.

2. YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI
Maçın ikinci yarısında rüzgarı da arkasına alan Site Spor’un daha etkili bir oyun sergilemesi beklenirken, maçta beklenilen olmadı. İlk yarıda olduğu gibi iki takımda rakip kaleye inmekte zorlanırken istedikleri net gol pozisyonlarını yakalayamadılar.

Nadir gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca maç 1-1 berabere bitti.
Site Spor ve Malkara Belediye Spor ilk hafta maçında 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar ve lige 1’er puanla başladılar. Ligin güçlü takımları arasında gösterilen Malkara Belediye Spor karşısında istediği oyunu oynayamasa da aldığı bir puanla Site Spor ileri ki haftalar için umut verdi.