Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Sezonu’nu 59 puanla lider bitiren Kapaklıspor, şampiyonluk sevincini tüm Kapaklı’ya yaşattı.

1 Nisan 2018 Pazar günü saat 14:00’da Çerkezköy Doğanspor ile oynanan karşılaşmanın ardından sezonu lider tamamlayan Kapaklıspor, Hikmet Ugraş Stadyumu’nda kupasını kaldırdı. Ardından konvoy ile Eski Belediye Meydanı’na gelen Kapaklıspor oyuncuları ve yönetimi, Kapaklı halkı ile birlikte şampiyonluğunu kutladı. Yapılan kutlamalara Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklıspor taraftar grubu Çapkınlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

DAVULLU ZURNALI KUTLAMA

Kupasını kaldırdıktan sonra doyasıya eğlenen oyuncular, takım otobüsleri ile birlikte Kapaklı’yı dolaştı. Tebrikleri kabul eden oyuncuları, takım yönetimi ve taraftarlardan oluşan uzun bir konvoy takip etti. Konvoyun son durağı ise Eski Belediye Meydanı oldu. Burada otobüsten inen oyuncular, şampiyonluğu davullu zurnalı kutladı. 

MADALYALARI VERİLDİ

Eski Belediye Meydanı’nda yapılan kutlamalara çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan kutlamalarda Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklıspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dükanlı ve Yönetimi tarafından takım oyuncularına ve teknik ekibe madalyaları takdim edildi.

‘’ŞAMPİYON KAPAKLISPOR’’

Madalya takdim töreninin ardından Kapaklıspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dükanlı konuşma gerçekleştirdi. Tüm takım oyuncularına ve teknik ekibe teşekkürlerini ilen Dükanlı, ‘’Şampiyonluk hepimize hayırlı uğurlu olsun, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. En büyük Kapaklıspor, Şampiyon Kapaklıspor!’’ dedi.

‘’ŞAMPİYONLUĞU BAL LİGİ'NE ÇIKARAK SONUÇLANDIRACAĞIZ’’

Dükanlı’nın ardından söz alan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ‘’Biraz geriye doğru gidelim ve nereden geldik, nereye yürüyoruz ve nasıl şampiyon olduk bunu anlatayım. Sene 1977, aynı böyle güzel bir kupa kazandık ve Kaymakamlık kupasıydı. Bu sebeple rahmetli Kapaklıspor Kurucusu Halim Danacı’yı da anmadan olmaz. Kapaklıspor’un kuruluşunda çok büyük bir emeği var. Ayrıca ondan sonra kulüp başkanlığı yapan tüm arkadaşlarımı da canı gönülden kutluyorum. Bu formaları terle ıslatan çocuklarımızı da kutluyorum çünkü çok büyük mücadeleler verdiklerini biliyorum. İnşallah hep beraber bir şekilde şampiyonluğumuzu BAL ligine çıkarak sonuçlandıracağız. Ben bu sebepten ötürü tüm takım oyuncularını, yönetimi ve teknik ekibi kutluyorum, yolunuz açık olsun.’’ İfadelerini kullandı.

''BUGÜNLERE KOLAY GELİNMEDİ''

Kutlama töreninde konuşan Kaymakam Yüzer ise ‘’1 yıl boyunca büyük bir mücadele verildi ve bugüne kolay gelinmedi. Herkes alın teri döktü, çok çalıştı ve bugün bu kupa kazanıldı. Peki iş bitti mi? Bitmedi. Son bir adım kaldı. O bir adımda tüm oyuncular, yönetimi, teknik ekibi birbirine kitlenecek fakat onları güçlü bir şekilde destekleyecek taraftara ihtiyaç var. Ben bu yüzden tüm Kapaklı halkını Çorluspor ile oynanacak maça davet ediyorum. İnşaat Playoff maçının ardından Kapaklıspor BAL ligine çıkacak.’’ dedi.

‘’YAKARIZ DEMİŞTİK!’’

Kaymakam Yüzer’in konuşmalarının ardından burada kurulan standda yeniden kupa kaldırıldı. Kupa kaldırılırken Çapkınlar Taraftar Grubu tarafından meşaleler yakılarak ‘’Senin için Kapaklı’yı yakarız demiştik’’ sloganı atıldı.