Kapaklıspor, geçtiğimiz sezon oynadıkları futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Çağatay Akdeniz ve Mamadou Sacko ile sözleşme yeniledi.

2017-2018 sezonunu Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak tamamlayan ve Play-out maçında şansız bir şekilde Çorlu 1947’e yenilerek BAL Ligi’ne çıkma şansını kaybeden Kapaklıspor, bu sezon işini şansa bırakmak istemiyor.

İÇ TRASFERDE İKİ İMZA BİRDEN

Transfer sezonuna hızlı başlayan ve önemli transferlere imza atan Kapaklıspor, iç transferde de 2 önemli isimle sözleşme yeniledi. Geçen sezon taraftarın sevgilisi haline gelen Stoper Mamadou Sacko ve Sol bek Çağatay Akdeniz’le sözleşme yenileyen Kapaklıspor, kadrosuna güç katmaya devam etti.

“İKİ TARAFADA HAYIRLI OLSUN”

Kapaklıspor Kulübü’nde yapılan açıklamada, ”Transfer çalışmalarımız kapsamında Mamadou Sacko ve Çağatay Akdeniz ile sözleşme imzalanmıştır. Her iki tarafa da hayırlı olsun” denildi.

ALT YAPIDAN 5 İSİM YENİDEN A TAKIM'DA

Kapaklıspor, ayrıca alt yapıdan yetişen 5 genç isimle de yeniden anlaştı. Kapaklıspor altyapısından yetişen, Ramazan, Mücahit , Enes Batur, Nusret İşar ve Doğancan Görgülü yeni sezonda da A takım forması giyecek.