Son zamanlarda özellikle yakın dövüş sporlarındaki başarılar ile ününü ülke sınırları dışında duyurmayı başaran Değirmenci Spor Kulübü, yeni bir başarıya imza attı. 4 - 7 Nisan tarihlerinde Antalya'da yapılan 4. Uluslararası Türkiye Açık Avrupa Kupası Kick Boks Turnuvası'nda 7 sporcu ile ilçemizi temsil eden kulüp, 8 dalda ilk 3'e girmeyi başardı.

33 ÜLKE 3000 SPORCU KATILDI

33 ülkeden toplam 3000 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvada ilçemizi Değirmenci Spor Kulübü'nün genç sporcuları Furkan Arda, Serhat Değirmenci, Resul Aras, Esin Akgündüz, Enes Sandalcıoğlu, Işıl Yılmaz ve Burak Bikec temsil etti. 

GURUR TABLOSU

Gerçekleşen şampiyonada Esin Akgündüz 65 kilogramda, Burak Bikec ise 94 kilogramda üçüncülük elde etti. Yarışmada 37 kilogramda mücadele eden Resul Aras, 86 kilogramda yarışan Serhat Değirmenci ve Enes Sandalcıoğlu ikinci oldu. Yarışmalara katılan Işıl Yılmaz isimli bir diğer genç sporcu da iki branşta 3 üçüncülüğe sahip oldu. Müsabakalarda üstün bir başarıya imza atan Furkan Arda isimli lise öğrencisi ise 52 kilogram kategorisinde birinci olarak altın madalya ile Kapaklı'ya döndü.