Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nin 18. Haftasında Sağlamtaşspor’un konuğu olan lider Kapaklıspor, Malkara deplasmanında 2 puan bıraktı.

4 Şubat 2018 Pazar günü Malkara 14 Kasım Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Kapaklıspor, maçın ikinci yarısında yediği gollerle maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

GOLLER BERKAY VE ŞABAN’DAN


Kapaklıspor’un golleri 28. Dakikada penaltıdan Berkay ve 34. Dakikada Şaban’dan geldi. Sağlamtaşspor ise 47. Dakikada farkı 1’e düşürdü. 65. Dakikada Gurur’un kendi kalesine attığı gol maçın skorunu belirledi.

PUAN FARKI 3’E İNDİ


Kapaklıspor bu beraberlikle puanını 39’a çıkarırken, en yakın rakibi arasındaki puan farkı 3’e indi. Kapaklıspor’un şampiyonluk yolundaki en ciddi rakiplerinden olan 1461 Karadenizspor kendi sahasında Marmara Ereğlisi Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek puanını 36’ya yükselti. Şarköy deplasmanında Şarköyspor’u 2-0 mağlup eden Çerkezköy Doğanspor ise 35 puanla şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

HAFTAYA ŞARKÖYSPOR’U AĞIRLAYACAK


Önümüzdeki hafta Kapaklıspor evinde Şarköyspor’u ağırlayacak. 1461 Karadenizspor Muratlı Belediyespor, Çerkezköy Doğanspor ise zorlu Kapaklı Sitespor maçında 3 puan mücadelesi verecek.

LİGDE HAFTANIN SONUÇLARI VE PUAN DURUMU ŞÖYLE