Kapaklı Gazetesi - Ligin 19. Haftasına lider giren Kapaklı Sitespor, Ergenegücü Ulaşspor’u 4-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Şampiyonluğa adım adım ilerleyen Kapaklı Sitespor, bu hafta Ergenegücü Ulaşspor’u evinde konuk etti. Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmada gülen taraf 4-2'lik skorla Kapaklı Sitespor oldu. 

İLK ONBİRLER

Kapaklı Sitespor maça Erdal, Doğukan, Muhammed, Uğur, Hakan, Abdülmelik, Gurur, Anılcan, Anıl, Doğancan ve Mert ilk onbiri ile çıktı. Konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor ise Altay, Şahin, Tahir, Mesut, Okan, Samet, Birol, Muhammet, Yıldıray, İlker ve Abdul ilk onbiri ile maça başladı.

İLK YARI DA KARŞILIKLI GOLLER VARDI

Sakatlıklar nedeniyle kadrosunda genç yeteneklere fırsat veren Kapaklı Sitespor, ilk devreye etkili başladı. Maçın 3. Dakikasında rakip kaleye hücum eden kırmızı beyazlı takımda Muhammed’in şutu üst direkten auta gitti. 11. dakikada bu kez organize bir atak geliştiren Sitespor, Mert Arslanalp’in golü ile 1-0 öne geçti. 20. Dakikada Mert’in ortasında yükselen Anıl, kafa şutu ile meşin yuvarlağı ağlara göndererek farkı 2 yaptı. 2-0 üstünlüğün ardından Kapaklı Sitespor, rakibine karşı rahat bir oyun sergiledi. Sitespor’un rahatlığını değerlendiren Ulaşspor ise, 25. Dakikada kazandığı penaltı fırsatını gole çevirerek skoru 2-1’e çevirdi. 36. Dakikada kontra atak gerçekleştiren Ulaşspor’dan İlker, kafa golü ile skoru eşitledi. İlerleyen bölümlerde Kapaklı Sitespor, rakip kaleye baskısını sürdürdü fakat bir sonuç alamadı. İlk devre 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

SİTESPOR FARKINI ORTAYA KOYDU

İkinci yarı ise bambaşka bir Sitespor sahadaydı. Kapaklı Sitespor, ikinci devrenin ilk dakikalarından itibaren rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. 63. Dakikada atağa kalkan Kapaklı Sitespor Gurur’un kafa golü ile skoru 3-2 yaptı. 83. Dakikada Mert’in ortasında Mustafa topu kafayla ceza sahasındaki Muhammed’e pas çıkardı. Pası iyi değerlendiren Muhammed, maçın skorunu belirledi 4-2.

‘’MORAL BULDUK’’

Maçın ardından açıklama yapan Teknik Direktör Ergun Uncuoğullarından, ‘’1947 maçı öncesinde güzel bir galibiyet aldık. Ulaş iyi bir takım, iyi mücadele ettik. Kritik geçti maç. Her şeye rağmen 3 puan aldık. 1947 maçı öncesinde moral bulduk. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum, Transfer düşüncemiz yok. Umarım sakat futbolcularımızda iyileşir ve takıma katılır.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUZ’’

Bu sezon şampiyonluğu hedeflediklerini dile getiren Kapaklı Sitespor Kulüp Başkanı Kulüp Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu ise; ‘’Güzel bir maç oldu. Hava da güzeldi. Taraftarlarımıza güzel bir maç seyrettirdiğimizi düşünüyorum. İnşallah bu sene gidebildiğimiz yere kadar gitmek, şampiyonluk istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Teknik heyetimiz orta sahaya transfer istedi. Onu yaptık, Anılcan’ı aldık. Serkan, Numan ve Mustafa’nın sakatlıkları biraz sekteye uğratsa da haftaya tam kadro sahada olacağız. Elimizden geldiği kadar, terimizin sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Şampiyonluk bekliyoruz. Genç bir kadroyuz, tecrübemiz pek yok ama takımda tecrübeli isimler var. İpi göğüsleyebileceğimizi düşünüyorum.’’ dedi.