Kapaklı Gazetesi – Yeni sezon öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Hedefimiz her zaman olduğu gibi yine şampiyonluk.” dedi.

Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet

“HEP BERABER YÖNETECEĞİZ” 

Yakın zamanda genel kurul yaptıklarını hatırlatan Karamehmetoğlu, “2022 mayıs ayında yeni bir yönetim kurulu oluşturduk. Üyelerimizin takdiri ile tekrar bir dönem daha 3 yıl Kapaklı Sitespor’un yönetimine seçildik. Yönetim kurulunu tanıtmak gerekirse; Başkan Yardımcımız Mehmet Çetin, Genel Sekreterimiz İlhan Çetinkaya, Muhasip Üyemiz Bülent Yıldız, Yönetim Kurulu üyemiz Ahmet Gündüz şeklinde yönetim kurulumumuzu oluşturduk. Güçlü bir yönetim oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bundan sonraki süreci hep beraber yöneteceğiz.” dedi. 
 
“ÜÇ DIŞ TRANSFER ÇALIŞMAMIZI YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ” 
 
Açıklamalarına Kapaklı Sitespor Kulübü’nün transfer çalışmalarıyla devam eden Başkan Karamehmetoğlu, “On tane iç transfer ve dört tane de dış transfer gerçekleştirdik. Şu anda üç tane dış transfer çalışmamız var yakın dönemde onları da açıklayacağız. Yeni sezona hayırlısıyla hazır bir şekilde başlayacağız. A Takım hocamız Ergün Uncuoğulları, Yardımcı Hocamız Sertan Akyüz’e başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. 
 
“HEDEFİMİZ HER ZAMAN ŞAMPİYONLUK” 
 
Gelecek sezon için iddialı olduklarını söyleyen Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Hedefimiz her zaman şampiyonluk. Biz bir altyapı kulübü gibi görünüyor olsak da ilerleyen günlerde A Takımı gençlere emanet ederek yolumuza devam edeceğiz. Ama hedefimiz her zaman olduğu gibi yine şampiyonluk olacak.” dedi. 
 
“İLKLER HER ZAMAN DEĞERLİDİR” 
 
Kapaklı genelinde voleybolda bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Karamehmetoğlu şunları dile getirdi. “Voleybolda bayan 2. Lig profesyonel voleybol ligine katıldık. Son detayları tamamladık. Takımı hazırlıyoruz. Şu anda anlaştığımız 7-8 oyuncumuz var ama bu sayıyı 12-14’e çıkaracağız. Bölgemizde bayan voleybol olmadığı için ilkler her zaman değerlidir. Biz de bu branşı Kapaklımıza kazandıracağımız için sevinçliyiz, mutluyuz. Burada Belediye Başkanımız tüm kulüplere destek oluyor. Bireysel ve takım sporlarında da Kapaklı’da üç senedir başarı artışı var. Başkanımıza gençlerimize sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Ayrıca bayan voleybol ikinci ligde devam edecek ama 5–6 tane de altyapı olarak Kapaklı Sitespor Kulübü olarak da liglere katılacağız. Fenerbahçe Voleybol Okulu ve Fenerbahçe Spor Kulübü ile birlikte fikir alışverişi içindeyiz bu anlaşmalarında takımımıza iyi yönde yansıyacağını düşünüyorum.” 
 
“GEREKLİ PLANLAMALARIMIZI YAPTIK” 
 
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile yapılan toplantı hakkında konuşan Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Kapaklı’da beş kulübümüz var. Bu kulüplerin 2022–2023 sezonunda neye ihtiyaçları var bunları konuştuk ve gerekli planlamaları yaptık. Kapaklı’da bulunan tüm branşların neye ihtiyacı var bunları Başkanımız ile görüştük.” dedi.