Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ 1. Amatör C Grubu 10. hafta maçında deplasmanda Çorlu Doğanspor'u 1-0 mağlup eden Kapaklı Karaağaçspor, liderlik koltuğuna oturdu. Karaağaçspo,r bu galibiyeti ve ligde ilk sıraya yükselmesini verilen akşam yemeği ile kutladı.

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi ve iş insanı Ali Aras’ın oğlu Enes Aras tarafından gerçekleştirilen akşam yemeğinde, kulüp yönetimi, teknik ekip ve oyuncular bir araya geldi. Program, 26 Aralık Pazar günü saat 18.00’da Lezzet Sarayı’nda gerçekleşti.

“GÜVENCİM TAM”

Programda konuşan Karaağaç Spor Kulübü Başkanı Özgür Cengiz, “Bu sezon güzel galibiyet alarak liderliği elimizde tutuyoruz. Sizlere ve teknik ekibimize güvenim tamdır. İnşallah sezonu şampiyon olarak tamamlayacağız. Bugün aldığımız galibiyetin ardından bizleri bu yemekte ağırlayan değerli Enes kardeşimize ve babası Ali Aras’a teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

“FARKLI PROJELER İLE KARŞINIZDA OLACAĞIM”

Gecenin destekçisi Enes Aras ise, “Karaağaçspor’da son seçimlerde kulüp başkanı seçilen Özgür Cengiz başkanıma başarılar dilerim. Artık beni sık sık göreceksiniz. Kıymetli basın mensubu abilerim ile yakın zamanda farklı projeler ile karşınızda olacağım. Yerel basın ve yerel spor takımlarımıza desteğim ile her zaman sizinle birlikte olmaya da devam edeceğim inşallah. Önümüzdeki süreçte de siyasi söylemlerim ile ve Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe verdiği değer ile hareket ederek karşınıza çıkacağım.” ifadelerini kullandı.