Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Spor Kulübü’nde yeni yönetimin görev dağılımı tamamlandı. Görev dağılımının açıklandığı programda konuşan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Cengiz Vural, “Kısa vadede Kapaklıspor’u Süper Amatör Ligi’nden çıkaracağız. Uzun vadede lisanslı oyuncularımızın sayısını arttıracağız.” dedi.

Kapaklı Belediyesi Aşevi’nde gerçekleşen programa Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladı.

“SPORA MEYİLLİ HER ÖĞRENCİMİZİ LİSANSLI SPORCU YAPACAĞIZ”

Programda konuşan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Cengiz Vural, “Kapaklıspor’u profesyonel bir kulüp haline getirmek için mücadele edeceğiz. BAL liginde statü gereği kalamadık ama bu yönetimle 3. Lig 2. Lig kapasitesinde olduğumuzu belirtmek isterim. Altyapısından diğer şubelere kadar Kapaklıspor’u el birliği ile güzel günlere götüreceğiz. Ne yaptığımızı bilerek hareket edeceğiz. Futbolda bu seneyi şampiyon olarak kapatacağız. Sahadaki 11 nasılsa 19 kişilik yönetim de aynı uyum şekilde yolumuza bakacağız. Kadın Futbol Şubesi, Briç Şubesi çalışmalarımız var. Altyapı bizim için çok önemli. Spor okulları da aynı şekilde önem arz ediyor. Kapaklıdaki her spora meyilli öğrencimizi lisanslı sporcu yapmak istiyoruz.” dedi.

Grup birincisi kızlar Kapaklı’yı Çanakkale’de temsil edecek Grup birincisi kızlar Kapaklı’yı Çanakkale’de temsil edecek

“SÜPER AMATÖR’DEN ÇIKACAĞIZ”

Kısa vadede Süper Amatör Lig’den çıkmak istediklerini belirten Başkan Vural, “Uzun ve kısa vadede hedeflerimiz var. Kısa vadede Süper Amatör Ligi’nden çıkacağız. Uzun vadede lisanslı oyuncularımızın sayısını arttıracağız. Her yıl altyapıdan oyuncu çıkarabilirsek amacımıza ulaşmış olacağız. Sporcularımızın aileleri ile bir araya gelip, istişareler edip velilerimizin kulübe bakış açılarını değiştireceğiz. Kapaklıspor’da yöneticilik yapmak da, futbolcu olmak da zor. Bunun üstesinden geleceğiz. Herkes bizden başarı bekliyor. Bu başarıyı el birliği ile Kapaklımıza kazandıracağız.” İfadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARIMIZI SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ”

Programda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de bir konuşma gerçekleştirdi. Çetin, “Koşan, hırslı ve mücadele eden oyuncu her zaman kazanır. Biz Cengiz hocamızla yola çıktık. Bize bu iş olmaz dediler. Ama baktılar oluyor başka yollardan eleştiri yapmaya başladılar. Biz bir kültür değişimi yapalım istiyoruz. Hocamızla beraber şampiyon olduk. Bal liginde de iyiydik. Fakat olmadı. Futbolda bunlar var. Bu sene inşallah yönetimimizle hedefimiz gayet açık ve net. Yaz okulları ile geçen yıl 10 bin öğrenciye temas ettik. Bu sene inşallah daha fazla olacak. Çocuklarımızı spora teşvik etmek için çalışacağız. Amacımız bu olmalı. Hedef her branşta şampiyonluk. Diyelim olamadık çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutalım bu bize yeter. Basketbol takımımızın haftaya Yalova Belediyspor ile maçı var. Eğer ki galip gelirsek 2. Ligin kapısı açılacak. Bu maça hep beraber tüm Kapaklı gidelim destek olalım.” Dedi.

İŞTE YENİ GÖREVLENDİRMELER

Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Cengiz Vural başkanlığındaki yönetimde Sami Selvili Başkan Yardımcısı, Emre İldiz Genel Sekreter, Volkan Coşkun ise Muhasip olarak görevlendirildi. Muhammer Doğan ve Yavuz Güneş altyapılardan, Mustafa Taşkıran ve Mesut Dinç spor okullarından, Yusuf Ayık ve Ufuk Eren Basketbol takımından, Emre İldiz ve Ferdi Ertekin Voleybol takımından, İlhan Turhan ve Tugay Aydemir bireysel sporlardan, Nihat Toprak ve Tahir Eke sosyal işlerden; Gökhan Çevik, Gökhan Erken ve Uğur Arslan Hukuk ve Basın Yayın’dan, Sema Hür ve Volkan Coşkun ise muhasebeden sorumlu oldu.