Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2. Haftasında ligdeki temsilcimiz Kapaklıspor, seyircisi önünde Büyükyoncalıspor’u 4-0 mağlup etti. Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan müsabakada Kapaklıspor, Büyükyoncalıspor’u 4-0 mağlup ederek 2'de 2 yaptı..

İLK YARI DA GOL SESİ ÇIKMADI

Kapaklıspor sahaya Sezai, Çağatay, Gurur, Yunus Emre, Sacko, Mert Arslanalp, Mert Kula, Burak, Özgün, Tezcan ve Emre Kaymaz ilk onbiri ile çıktı. Rakibi Büyükyoncalıspor ise Serhat, Kadir, Furkan, Kemalettin, Olcay, Seçkin, İlker, Emre, Enes, Onur ve Şahin ilk onbiri ile maça başladı.

Kapaklıspor, maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun sergileyen ve rakip kalede golü arayan taraf olurken, 13. dakikada Büyükyoncalısporlu Kemalettin sakatlanarak oyun dışına çıktı. Burnu kırılan Kemalettin'in yerine oyuna Semih dahil oldu. İlk yarının son bölümlerinde Emre Kaymaz ile öne geçme şansı yakalayan Kapaklıspor bu ataktan eli boş döndü ve ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.
 

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ


Maçın ikinci yarısında baskısını iyice arttıran Kapaklıspor, ilk golünü 47. Dakikada Emre Kaymaz’ın ayağından buldu. Golün ardından moral bulan ve farkı açmak için rakip kaleye yüklenen sarı lacivertliler, 54. Dakikada oyuna ikinci yarı dahil olan Alihan İstek’in golüyle skoru 2-0 yaptı. 58. Dakikada yeniden Emre Kaymaz ve 63. Dakikada Özgün Şala ile 2 gol daha bulan temsilcimiz Kapaklıspor, maçı 4-0 kazanarak ligdeki ikinci maçından da 3 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Kapaklıspor puanını 6'ya yükselterek liderliğini sürdürüken, Büyükyoncalıspor ise 3 puanla 10. sırada kaldı.