Kapaklı Gazetesi - Ligin 3’üncü haftasında Tekirdağspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Kapaklıspor, maç öncesi moral kahvaltısında buluştu Kafkas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleşen kahvaltıda, oyunculara başarılar dilendi.

Kocatepe 1949’da gerçekleşen kahvaltı programına Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklıspor yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcular katıldı.

“BU YOLA BAŞIMIZI DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYDUK”

Kahvaltı programında konuşan Kapaklıspor Antrenörü Cengiz Vural, “Bizler Kapaklıspor olarak genç, karakterli futbolcularımızla beraber bu yola başımızı değil gövdemizi koyduk. Hep birlikte geçen haftanın, şanssız bir mağlubiyetin telafisini Tekirdağ derbisini kazanarak yapacağız. Kazanmaktan ziyade, önceliğimiz centilmenlik. Süper Amatör’de hiç kırmızı kart görmeden ligi bitirdik. Rakiple dişe diş mücadeleyi esas alıyoruz, ancak rakibimiz düştüğünde el verip kaldırmasını da biliyoruz. Yönetimimizle ve futbolcu arkadaşlarımızla iyi işler yapıyoruz. Bugün bu kahvaltıyı bizlere veren Kafkas Gayrimenkul sahiplerine teşekkür ediyorum.” dedi.

“KOŞAN TAKIMIN KAZANDIĞI BİR SİSTEM VAR”

Futbolculara başarılar dileyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ise, “Bugün önemli bir maça çıkacaksınız. Kapaklıspor kurulduğu ilk yıllarda kaptanımız Sami vardı. Bizler de bu yeşil sahalarda top koşturduk. Her futbolcu hatalı çalım yiyebilir, pas atabilir ancak hatalı koşmaz. Dolayısıyla dünya çapında koşan takımın kazandığı bir sistem var. Biz genç bir takımız. BAL Ligi’ne çıkarken yaş ortalaması en düşük olan takımdık. BAL Ligi’nden bir üst lige çıkarsak bizim için önemli bir prestij olacak. Bu anlamda belediye olarak elimizde ne varsa sizlere vermeye hazırız. Sanayiye yakın bir belediye olmamız sebebiyle ekonomik sorunları bir şekilde çözebiliriz. Sahada bizlerin desteğini arkanıza alarak oynamanızı istiyoruz.” diye konuştu.

“TEKİRDAĞSPOR’A POZİTİF AYRIMCILIK YAPILIYOR”

Çetin, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: Geçen yıl 10’a 3 yendiğimiz bir maçta takımımıza baklava getirdik. 10 gol bizim için bir prestijdir. Ancak her şeyden önemlisi takımın karakterli bir duruş sergilemesidir. Kapaklı’yı iyi temsil etmeniz bizim için daha kıymetli. Saygı çerçevesinde, centilmenlik çerçevesinde iyi bir futbol oynayalım. Oyunumuza konsantre olalım gerisi zaten gelir. Bugünkü maç bizim için çok önemli. Tekirdağspor’a pozitif ayrımcılık yapılıyor ve biz bundan rahatsızız. Tekirdağ genel bir isim olabilir, bizim de adımız Tekirdağ olabilirdi. Bu isimden dolayı yapılan ayrımcılığı kabul etmiyoruz. Bizden 3 futbolcu aldılar, parasını ödemediler. Kulüp başkanı sevdiğimiz bir arkadaşımız. Bugün onları yendiğinizde soyunma odalarına gidip ‘geçmiş olsun’ demek istiyorum. Bana bu gururu yaşatın.”

Son olarak Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır da söz alarak oyunculara başarılar diledi. Konuşmaların ardından Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır’a ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e forma hediye edildi.