Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kapaklıspor, kendi evinde karşılaştığı Ergenegücü Ulaşspor ile 0-0 berabere kaldı.

Kapaklı Şehir Stadı’nda gerçekleşen karşılaşmada ligde namağlup ilerleyişini sürdüren Kapaklıspor, Ergenegücü Ulaşspor ile kıran kırana bir mücadele ortaya koydu. Seyircisi önnünde 3 puanla ayrılmak istediği maçta Kapaklıspor, golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı ve bu sezon ilk puan kaybını yaşadı.

İLK YARI BEKLENEN OLMADI

Temsilcimiz Kapaklıspor maça Bekir, Anıl, Tolga, Koray, Mesut, Ramazan, Ömer, Nusret, Tuğrul, Şaban ve Murat ilk onbiri ile çıktı. Maça durgun başlayan Kapaklıspor, 15. dakikada ilk etkili atağını gerçekleştirdi. Sarı lacivertli takımın atağında sol kanattan hızlı ilerleyen Murat ceza sahasına pas çıkardı fakat topla buluşan olmadı. 38. dakikada gelen ortaya yükselen Şaban’ın kafa şutu auta gitti. Ataklarından beklediği sonucu alamayan Kapaklıspor, ilk devrede soyunma odasına golsüz eşitlikle döndü.

POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİ

İkinci yarı rüzgarı da arkasına alan sarı lacivertli takım, sağlı sollu ataklar geliştirmeye başladı. İkinci devrenin son düdüğüne kadar birçok pozisyon şansı elde eden Kapaklıspor, pozisyonları değerlendiremeyince 9’da 9’luk galibiyet serisini beraberlikle bozdu. 90 dakikada başka gol sesi çıkmayınca maç 0-0 berabere bitti.

‘’MORAL BOZMADAN ÇALIŞACAĞIZ’’

Maç sonu açıklama yapan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, ‘’Bugün çok büyük avantaj kazanacağımız maçta puan kaybettik. Ligde daha çok yolumuz var. Futbolcu kardeşlerim ve teknik ekibimizle moral bozmadan daha çok çalışacağız. Kendilerinin her zaman destekçisiyim. Bugün bizleri desteklemek üzere aramızda bulunan Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e ve gazimiz Tarık Cür ile taraftarlarımıza teşekkür ederim.’’ dedi.