Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Liginde liderliğini sürdüren Kapaklıspor, deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor’u 5-0 yendi.

Son haftalarda aldığı farklı galibiyetlerle adım adım şampiyonluğa yürüyen temsilcimiz Kapaklıspor, deplasmanda Ergenegücü Ulaşspor ile karşılaştı. Ulaş Stadı’nda oynanan maçtan 5-0’lık bir skorla galip ayrılan Kapaklıspor, 61 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü. Temsilcimiz maça Emre, Tolga, Ramazan, Koray, Şahin, Ömer Korkmaz, Tuğrul, Serdar, Berkay, Fırat ve Ömer Karaduman ilk onbiriyle başladı.

AÇILIŞI KORAY YAPTI

Kapaklıspor, ilk devreyi Koray Topçu’nun 14. Dakikada attığı rövaşata golüyle 1-0 önde bitirdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Kapaklıspor, 49. dakikada yine Koray’ın ayağından bulduğu golle farkı 2’ye çıkardı. 61. Dakikada hücuma kalkan sarı lacivertli takım bu kez Ömer Karaduman ile güldü. 82. Dakikada Emir Asım ve 87. Dakikada Nusret İşar’ın attığı gollerle skoru 5-0 yapan temsilcimiz Kapaklıspor, 90 dakikayı bu skorla tamamladı.

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM

Deplasmanda aldığı farklı galibiyetle hanesine 3 puan daha ekleyen Kapaklıspor, toplam 61 puana ulaşarak liderliğini sürdürdü. Kapaklıspor, 22 Mart Pazar günü kendi evinde Çorlu 1947spor ile karşılaşacak.