Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Kapaklıspor, 2 önemli isim ile daha anlaşma imzaladı.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017 – 2018 Sezonu’nda, ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olan Kapaklıspor, transferlerde de hız kesmiyor. Kadrosundan Ceyhun Büyükikiz ile sözleşme yenileyen sarı-lacivertli yönetim, bir diğer temsilcimiz Kapaklı Sitespor’un başarılı stoperi Uğur Hasko ile de anlaşma imzaladı.

DEFANSA KASKO UĞUR HASKO!

Gelecek sezon Kapaklıspor forması giyecek olan Uğur Hasko, 1 Ocak 1996 Çerkezköy doğumlu. Futbol kariyerine Çerkezköyspor’un alt yapısında başlayan Hasko, daha sonra Edirne Karaağaçspor’da da forma giydi. Son üç sezondur Kapaklı Sitespor futbol takımında top koşturan Uğur Hasko, bu sene Sitespor’un kardeş takımı Kapaklıspor için forma terletecek.

CEYHUN BÜYÜKİKİZ YUVADA KALDI

Geçtiğimiz sezon ara transferde Kapaklı Sitespor’dan transfer edilen Ceyhun Büyükikiz ise 2018 - 2019 sezonu için Kapaklıspor dedi. İki oyuncuyla yaptığı anlaşmayı sosyal medya hesabından duyuran Kapaklıspor yönetimi, şu ifadeleri kullandı; ‘’Geçtiğimiz sezon takımımızın formasını giymiş Ceyhun ile anlaşmamızı yenilemiş bulunuyoruz. Ayrıca Sitespor’un dikkat çeken isimlerinden olan Uğur Hasko ile anlaşmaya vardık. Her iki oyuncumuza da gelecek sezon başarılar diliyoruz.’’