Kapaklı Gazetesi - Son üç sezondur Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk kovalayan Kapaklıspor, sezon öncesi antrenmanlara başladı.

Bu dönem yönetiminden futbolcularına köklü bir değişikliğe giden Kapaklıspor, 2019 – 2020 sezonu öncesi ilk antrenmanına çıktı. Sezon için genç bir kadro kuran Kapaklıspor yönetimi, ‘’Son üç sezondur Tekirdağ Süper Amatör liginin flaş ismi olan kulübümüzün yaptığı transferlerle bu sezon da iddialı bir ekip olacağımıza inanıyoruz. Sezonun ilk antrenmanında futbolcuların birçoğu birbirini tanımamasına rağmen iyi iletişim kurmaları ve istekli çalışmaları bizleri memnun etti.’’ dedi.

‘’İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK’’

Antrenmanlar sonrası açıklama yapan Kapaklıspor Teknik Direktörü Vasıf Aksaka şu ifadeleri kullandı: "Bugün ilk günümüz. İzinli olan sporcularımızdan yoksun olmamıza rağmen iyi bir başlangıç yaptık. Sporcu arkadaşlarımın istekli olmaları beni heyecanlandırdı. İnşallah Kapaklıspor layık olduğu yere gelecektir."

‘’GÜZEL ÇALIŞMALARI DEVAM ETTİRECEĞİZ’’

İyi bir kadro kurduklarını ve bu kadro ile başarıyı yakalayacaklarını iddia eden Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban ise, "Sizlerin burada yeni olması gibi bizlerde yeni bir yönetimiz. Görevi devir aldığımız yönetimdeki arkadaşlarımızın yapmış olduğu güzel çalışmaları devam ettireceğiz. Bizleri kırmayıp buraya geldiğiniz için teşekkür ederim." dedi.

‘’İNANIYORUM, UMUTLUYUM’’

Kulüp yöneticilerinden Sami Selvili ise takımın performansını beğendiğini dile getirerek; "Uzun yıllar formasını giydiğim bu kulüpte iyi kötü çok anılarım oldu. Siz ve teknik ekibimizle birlikte bu sezon da güzel anılar biriktireceğimize inanıyorum, umutluyum." Şeklinde konuştu.