Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde namağlup bir şekilde liderliğini koruyan Kapaklıspor, deplasmanda karşılaştığı Tekirdağ 100. Yıl Spor’u 4-1’lik skorla mağlup etti.

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde 10. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. 9 haftada 24 puan toplayan ve ligde lider olan Kapaklıspor ise, 24 Kasım Pazar günü Tekirdağ deplasmanına konuk oldu. Tekirdağ 100. Yılspor ile karşılaşan Kapaklıspor, 4-1'lik skorla rahat bir galibiyet alarak 3 puanla evine döndü.

Temsilcimiz Kapaklıspor maça Bekir, Anıl, Tolga, Koray, Mesut, Ömer, Nusret, Tuğrul, Murat, Şaban ve Ramazan ilk onbiriyle çıktı.

ŞABAN ÖNE GEÇİRDİ

Maçın 11. dakikasında Tekirdağ temsilcisi 100. Yılspor sağ kanattan gelişen atağı değerlendiremedi. 15. dakikada sağ kanattan gelişen Kapaklıspor atağında Murat, ayağının dışıyla kaleyi yokladı top az farkla auta çıktı. 20. dakikada yine Murat sahneye çıktı. Seri çalımlarla ilerleyen Murat'ın şutunda top üst direğin üstünden auta gitti. 30. Dakikada Anıl’ın pasında Nusret’in şutu kaleye isabet etmedi. 38. Dakikada topla buluşan Şaban, sol ayağıyla müthiş bir şut çıkararak 35 metreden meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Bulduğu golden sonra baskısını arttıran Kapaklıspor, sağlığı sollu ataklarla rakip sahada etkili olsa da, başka gol sesinin çıkmadığı ilk yarı 1-0 tamamlandı.

İKİNCİ DEVRE FARKI AÇTI

İkinci devre 100. Yılspor’un baskısıyla başlasa da temsilcimiz atakları savuşturdu. 50. Dakikada orta sahadan topla buluşan Şaban, hızlı bir şekilde rakip kaleye doğru ilerledi. Ayak içiyle kaleye sert bir şut gönderen Şaban, skoru 2-0 yaptı. Farkı arttıran temsilcimiz Kapaklıspor, orta sahada hızlı paslaşmalarla 100. Yılspor kalesini ablukaya aldı. 71. Dakikada sarı lacivertli takım korner avantajı elde etti. Kornerde topun başına Murat geçerken, topa iyi yükselen Koray, güzel bir kafa vuruşuyla golü bularak takımını 3-0 öne geçirdi.

ŞABAN HAT-TRICK YAPTI

İlerleyen dakikalarda oyunu eline Kapaklıspor, rahat bir oyun sergiledi. 75. dakikada Anıl’ın ceza sahası içerisinde müdahalesi sonucu Tekirdağ 100. Yılspor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Batuhan, penaltıyı gole çevirerek skoru 3-1’e çevirdi. 84. Dakikada bir kez  daha atağa kalkan sarı lacivertli takım, Şaban’ın ayağından bir gol daha buldu. Şaban bu golle kendisinin 3. takımının 4. golünü atarak hat-trick yaparken, maç 4-1'lik Kapaklıspor galibiyetiyle sona erdi.

‘’OYUNCULARIMIZIN YANINDAYIZ’’

Galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban, ‘’Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Futbolcularımızı kutluyorum. Tüm yönetim kurulu üyeleri olarak deplasmana geldik ve oyuncularımızın her zaman yanındayız. Desteklerimiz her zaman onların yanında. Bu galibiyeti her zaman desteğini esirgemeyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e armağan ediyoruz.’’ dedi.