7 haftadır yenilgi yüzü görmeyen temsilcimiz Kapaklıspor, 7 Nisan Pazar günü saat 15.30'da deplasmanda 1461 Karadenizspor ile karşılaştı. İlk yarının golsüz eşitlikle tamamlandığı maçta, ikinci devre Emre Kaymaz'ın ayağından iki gol bulan Kapaklıspor maçtan 2-1 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

SAHADAN GALİP AYRILDI

Sezonunun tamamlanmasına son 2 hafta kala, ligdeki tek rakibi Çorlu Kültürspor ile arasındaki puan farkını kapatmak isteyen Kapaklıspor sahaya galibiyet parolası ile çıktı. İlk yarıda birçok pozisyon imkanı bulan sarı lacivertlilerden beklenen gol gelmedi ve ilk yarı 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlandı. İkinci devreye hızlı başlayan Kapaklıspor, 48. dakikada Emre Kaymaz'ın golü ile öne geçerken, 1461 Karadenizspor 58. dakikada bulduğu golle skoru 1-1'e çevirdi. 3 puanı elde etmek isteyen iki takım da birbirlerinin kalelerinde gol ararken, 90. dakikada fileleri havalandıran Emre Kaymaz maçın skorunu belirledi.

Deplasmanda 3 puanın sahibi olan Kapaklıspor, Çorlu Kültürspor ile arasında bulunan 4 puanlık farkı korudu. Ligdeki puanını 54'e çıkaran Kapaklıspor, önümüzdeki hafta Sağlamtaşspor ile karşılaşacak.