27 Ocak Pazar günü saat 13:00’de Saray Sahası’nda oynanan ve 5-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada, Emre Kaymaz 4 golle yıldızlaştı. Kapaklıspor'un diğer golü ise Berkay Cengiz'den geldi.  Geçen hafta Kapaklı Sitespor maçından 2-2 berabere ayrılarak sahada 2 puan bırakan Kapaklıspor, bu farklı galibiyetle moral buldu.

KAPAKLISPOR BERKAY İLE ÖNE GEÇTİ

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammüşü olmayan Kapaklıspor, maça hızlı başladı. Maçın henüz 6. dakikasında Berkay Cengiz'in golüyle 1-0 öne geçen Kapaklıspor, 34 ve 43. dakikalarda Emre Kaymaz ile bulduğu gollerle 3-0 öne geçti.  İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca, ilk 45 dakika Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. 

EMRE KAYMAZ YILDIZLAŞTI

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Kapaklıspor etkili oyununu sürdürdü. Rakibi karşısında çok rahat bir oyun sergileyen Kapaklıspor 65’inci dakikada farkı dörde çıkardı. Günün başarılı isimleri arasında yer alan Emre Kaymaz kendisinin üçüncü takımının ise dördüncü golünü kaydetti. Golden beş dakika sonra ise bir kez daha sahneye çıkan Emre Kaymaz şık bir golle skoru 5-0 yaptı. Karşılaşmanın 80’inci dakikasında ise Büyükyoncalıspor’da Olcay kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca maç Kapaklıspor’un beş gollü üstünlüğü ile tamamlandı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 29 yaparken, 15 hafta sonunda sekizinci mağlubiyetini alan Büyükyoncalıspor ise 15 puanda kaldı.