Kapaklı Gazetesi - Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan Kapaklıspor, deplasmanda Malkara 14 Kasımspor’a karşı aldığı 0-3’lük zafer ile galibiyet serisini sürdürdü.

Ligin favori takımlarından biri olan Kapaklıspor, 10 Kasım Pazar günü saat 14.00’da deplasmanda Malkara 14 Kasımspor ile karşılaştı. Kapaklıspor, Tuğrul (1) ve Murat (2)’ın ayağından bulduğu gollerle seyircisi önünde Malkara 14 Kasımspor’u 3-0 mağlup etti.

İLK YARI GOLSÜZ GEÇTİ

Temsilcimiz Kapaklıspor maça Bekir, Anıl, Tolga, Mesut, Koray, Ömer, Nusret, Tuğrul, Şaban, Murat, Emir ve Hasan ilk onbiri ile çıktı. İlk yarı iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. 12. Dakikada havadan gelen topa yükselen Şaban’ın kafa vuruşu kaleye az farkla auta gitti. 28. Dakikada Mesut’un korner atışında Malkara savunması topu uzaklaştırdı. Peş peşe gerçekleştirdiği ataklarla rakip kalede gol arayışını sürdüren Kapaklıspor, etkili bir pozisyon geliştiremedi. 43. Dakikada ise Malkara ekibinin tehlikeli atağını savuşturan sarı lacivertli takım, ilk devreyi golsüz eşitlikle bitirdi.

GALİBİYET İKİNCİ YARI DA GELDİ

İkinci yarı ise sahada bambaşka bir Kapaklıspor vardı. 55. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Tolga topu içeriye ortaladı. Şaban’ın pasında topla buluşan Murat, meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını öne geçirdi. 62. Dakikada Tuğrul’un ayağından bir gol daha bulan Kapaklıspor, skoru 0-2 yaptı. 65. Dakikada tekrar atağa geçen Kapaklıspor’da, kaleci ile karşı karşıya kalan Murat kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. İlerleyen dakikalarda gelişen ataklar sonuçsuz kaldı ve maç 0-3 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

Deplasmanda aldığı galibiyetle 7'de 7 yapan temsilcimiz Kapaklıspor, ligdeki puanını 21'e yükseltti. 23 gol atıp sadece kalesinde üç gol gören sarı lacivertli takım, liderlik koltuğunu korudu.